Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     TEMAT DO USINIĘCIA
Autor Wiadomość
kadeon 

Wysłany: Pią 18 Sty, 2013   TEMAT DO USINIĘCIA

llko

Yeti21 

Wysłany: Sro 23 Sty, 2013   

tez sprobuje Twoja technika. Mam dziewczyne z ktora zaczynam wspolzycie i chce ja zaspokajac :D . Pytanie tylko. Moge uprawiac seks ? Albo masturbowac sie. Czy wytrysk rozluznia miesnie PC i wszystko bedzie na marne ? (poradnik genialny) A i jeszcze zestaw cwiczen jakie zaprezentowałeś zwiekszaja obwod penisa,troche wielkosc i przedluzaja stosunek oraz erekcje prawda ?

kadeon 

Wysłany: Sro 23 Sty, 2013   

Z masturbowaniem lepiej skończyć to utrwala przedwczesny wytrysk a ten program ma na celu przedłożenie stosunków, poprawę erekcji ale głównym celem jest powiększenie więc odpowiedz tak działa na wszystko co wymieniłeś. A jeśli chcesz się masturbować uprawiaj eeding po 45min tylko nie kończ wytryskiem staraj się jak najmniej dochodzić i jak już to z dziewczyną tylko twój organizm się nauczy tego i masturbacja wcale potrzebna już nie będzie masz dziewczynę prawda:p Ale staraj się jak najmniej spuszczać tak jak napisałem bo do tego programu jest potrzebna jak najmocniejsza erekcja na początku będzie trudno może być dla tego jak chcesz uprawiać seks często wyćwicz najpierw PC nie musi być w stanie erekcji na początku zależy jak dasz rade :P choć tak bym proponował. Potem dojdziesz do wprawy i będziesz się kochał po 1h bez wytrysku nie kończąc zaspokoisz ją i będzie miała dosyć hehe :D a Ty dojdziesz sobie z nią 2 razy w tygodniu i na treningu jak wyćwiczone mięśnie będziesz miał stanie bez problemu. Właśnie to u mnie zaczyna się poprawiać ostatnio kochałem się ze swoją cała noc ja 4 numerki :D długo się nie widzieliśmy :P zrobiłem tylko dzień przerwy bo erekcja słaba na treningu ale następnego już problemu nie było a wcześniej mogłem pomażyć że wystrzelę 4x razy i będzie erekcja na kolejne numerki a o treningu to przez 3 dni mowy by nie było podaje przykład jak to pomogło mi. I jak pisałem pomału nie przetrenuje obserwuj organizm i wnioski wyciągnij jak coś pisz odpowiem pozdro mam nadzieje ze pomogłem :D .

Może odpowiem jeszcze inaczej tak wytrysk rozluźni mięśnie PC i trudniej jest potem erekcje utrzymać na treningu ale z czasem będziesz mógł więcej tryskać i o erekcje nie będzie problemu puki co staraj się jak najmniej i jak będziesz się kochał z dziewczyną i czujesz że nadchodzi przerwij na chwile niech to minie pomału i spokojnie penetruj ją po czasie dzięki wyćwiczonym pc i wprawie będziesz jechał ile fabryka daje :D i się nie spuścisz tak szybko. Dzięki za pochwałę poradnika i fajnie że napisałeś z chęcią udzielę rad i pomogę.

penis.com.pl
bathmate
Yeti21 

Wysłany: Czw 24 Sty, 2013   

od dzis(24) mam 3 tygodnie na wytrenowanie miesni. Juz wczesniej cwicyzlem i erekcje sa dosyc silne. Ale chyba zaczne od takich podstaw, tak jak napisales. 150x2s i 5x20s. i dokladac co tydzien. Bedzie ok i za 3 tygodnie nie zawiode kobiety swojej ? :D czy moze masz dla mnie jakis inny zestaw cwiczen ? (zmiany sekundowe lub w powtorzeniach). Jesdzcze pytanie czy takie cwiczenia sie robi do konca zycia(tak gdzies bylo napisane) czy przestaje i efekty zostaja na dlugo.I czy eeding na pewno jest zdrowy i dobry ?(podaj gg najlepiej haha)

kadeon 

Wysłany: Sob 26 Sty, 2013   

Możesz tak zaczynać jak w programie podałem jeśli to problemu Ci nie sprawia dostosuj do siebie. Ale nie oczekuj że po 3 tygodniach wyćwiczysz te mięśnie na to potrzeba miesięcy nie kiedy a czy zadowolisz kobietę nie wiem :P pamiętaj że do tego nie tylko penisa ale trochę wyobraźni też. Wracając do mięśni PC ja je ćwiczę no 1,5 miesiąca jest poprawa ale do pełnego sukcesu jeszcze mi daleko myślę że za 3 miesiące będę mógł powiedzieć że mam je dobrze wytrenowane. Poćwicz je ze 4 miesiące to zobaczysz bo jak masz wytrenowane jest twardy jak skała i stoi długo bez problemu i bzykasz ile chcesz ale każdy jest inny i jeden je wytrenuje w 2 miesiące drugi w 4 lub więcej ale moim zdaniem by tak naprawdę na maksa je wytrenować potrzeba więcej czasu. Aha myślę że pełne wytrenowanie mięśni PC jest gdy bez problemu za każdym razem możemy wytrysk powstrzymać czyli mamy orgazm bez spermy tak zwany suchy orgazm.

Yeti21 

Wysłany: Nie 27 Sty, 2013   

na innych forach ludzie sie pytaja a ktos odpowiada ' ten temat byl poruszany milion razy, po ch** znowu pyasz ?'. Dobrze ze sa ludzie jak ty haha :D to teraz mam jeszcze pare pytan ale juz takich mniejszych:

-mógłbyś opisać jak najdokładniej potrafisz metode jelq ?(chodzi mi o te pierscienie)
-''Na początek pompujemy naszego małego ćwiczeniami PC 100 powtorzen klamry celowo użyłem słowa pompujemy bo to ćwiczenie sprawia ze robi cię twardy i więcej krwi dochodzi'' Moglbys te 'klamry' tez opisac szzegolowo ? :)

Tyle :) Chciałbym jak najdokładniej wykonywać ćwiczenia. Pozdrawiam :)

kadeon 

Więc tak jelq na dwie ręce na początku chwytasz u podstawy zaciskasz solidnie i przeciągasz pod samą główkę trzymasz uchwyt przy główce teraz chwytasz drugą ręką u podstawy zaciskasz i w tym momencie puszczasz uchwyt ten przy główce penisa i przesuwasz drugą rękę pod grzybek i tak w kółko.

Klamry zaciskanie mięśni PC do samego końca i trzymasz 2 sekundy.
Chyba wiesz jak robi się klamry?.

Yeti21 

wiem wiem. Nie byłem pewny. Dzieki stary :D Troche spamu narobiłem haha. Sory :) Pozdrawiam ; )

kadeon 

Wysłany: Pon 28 Sty, 2013   

Yeti21 napisał/a:
wiem wiem. Nie byłem pewny. Dzieki stary :D Troche spamu narobiłem haha. Sory :) Pozdrawiam ; )

Spoko od tego są pytania by na nie odpowiadać :wink: .

Jak coś pisz pozdro.

Yeti21 

Wysłany: Sro 30 Sty, 2013   

Co sie stanie gdy dojdzie do przetrenowania ? Sam nie wiem czy tak sie stało,raczej nie. Jakie sa objawy i co zrobic w takiej sytuacji ?

kadeon 

Wysłany: Czw 31 Sty, 2013   

Zależy co przetrenowałeś jakie objawy masz?, najlepiej przerwę 2, 3 dni.

[ Dodano: Czw 14 Lut, 2013 ]
Minął miesiąc czas na program dla średnio zaawansowanych zapraszam do miłej lektury.

[ Dodano: Wto 26 Lut, 2013 ]
TEMAT DO USUNIĘCIA POWODY PRYWATNE PRZEPRASZAM ALE NIE MOGĘ KONTYNUOWAĆ TEGO PORADNIKA W MOIM ŻYCIU WYDARZYŁA SIĘ TRAGEDIA WŁASNIE.

Odpowiedz do tematu