Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     problem z napletkiem po stosunku
Autor Wiadomość
213C 

Wysłany: Sro 16 Sty, 2013   problem z napletkiem po stosunku

Witam,
mam taki problem, po stosunku z kobieta na drugi dzien i przez tydzien czasu czasem nawet wiecej, mam jakby zwezona skore i nie moge jej zsunac z zoledzia.
Na poczatku myslalem, ze sa to otarcia po ostrym sexie, bo faktycznie penis, nie penis skora jest opuchnieta, ale stosuje roznego rodzaju nawilzacze i nie pomagaja.
Na drugi dzien dzieje sie cos takiego, skora jakby sie zwezala, wyschnela i nie chce normalnie zejsc z zoledzia, a jezeli ja zsune to peka i sa czerowne krwiste plamki, wszystko cholernie piecze, nie ma mowy o kolejnych stosunkach czy masturbacji.
Co to moze byc, nie wierze ze sa to otarcia mechaniczne, bo bez gumki jest to samo.

Jakos to wytrzymywalem, ale mam wraznie ze cos jest nie tak i chce cos z tym zrobic, nie jestem uczulony na zadne gumy, tak jest za kazdym razem, tragedia..
please help

wawrzyk23 

Wysłany: Pią 18 Sty, 2013   Re: problem z napletkiem po stosunku

Witam posmaruj bepantenem przez kilka dni - dostępny w aptece. Jak nie przejdzie idź do urologa, nie ma się czego wstydzić. Ja też mam z tym problem.

213C 

Wysłany: Pią 18 Sty, 2013   

dzięki za odpoweidź

penis.com.pl
viamax
Odpowiedz do tematu