| Czy wszystko jest  ok ?[ZDJECIA] | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | Sycu 

|  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Qristo   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pią 18 Sty, 2013 |   
 |                                              | 
 |                                              | ja tam nie widzę żeby coś było nie tak   |                                              | _________________ (-) Qristo
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | kamillo1   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pią 18 Sty, 2013 |   
 |                                              | wszystko jest jak najbardziej dobrze.. Bardzo apetyczna pałka   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Sycu 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sob 19 Sty, 2013 |   
 |                                              | dziękuje za opinie  jeszcze nie odbywałem stosunku i chciałem być pewny czy wszystko jest okej |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                        |  |