Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Proszę o pomoc!!!
Autor Wiadomość
MaXimuSs 

Wysłany: Sro 09 Sty, 2013   Proszę o pomoc!!!

Mam 16 lat a mój penis w stanie spoczynku ma 11,5cm długości i 11,5 obwodu. Poza tym na żołędziu wisi mi napletek, który ani w spoczynku, ani w zwodzie samoczynnie się nie zsówa.
Uprawiam różne sporty i w szatni widzę kolegów idących pod prysznic, dlatego wiem, że coś jest nie tak. Nie wiem czy to ma znaczenia, ale masturbuję się przynajmniej raz w tygodniu i nie zdecydowałem się jeszcze zgłosić z tym problemem do lekarza. Proszę o pomoc. Jakieś choroby przypominające mój przypadek.

PS. W przeszłości miałem zabieg na stulejkę.

legolas1 

Wysłany: Sro 09 Sty, 2013   

najbardziej to chyba hipochondria :wink: :wink: :wink:
a tak serio to 11.5 cm w spoczynku to bardzo dobra długość. Jednak i tak najważniejsze jest ile masz cm w wzwodzie. masturbacja nie ma nic do rozmiaru penisa. napletek nigdy samoczynnie się nie zsuwa ze zwiotczałego penisa a co do stanu wzwodu to jeśli możesz go swobodnie zsunąć ręką to wszystko jest w porządku. skoro miałeś zabieg na stulejkę to teraz wszystko powinno być tak jak należy.

MaXimuSs 

Wysłany: Czw 10 Sty, 2013   

Tylko, że ja mam nadmiar napletka i kiedy go naciągnę to on zsówa się z powrotem na żołądź. Poza tym penisy kolegów wyglądają inaczej jak już wyżej wspomniałem. W stanie spoczynku mają zsunięty napletek przynajmniej do połowy żołędzia, a mój napletek pokrywa cały żołędzi i jeszcze zwisa(nadmiar).

penis.com.pl
masturbator
legolas1 

penisy są różne. zwisający napletek jest jak najbardziej normalny. nie masz powodów do niepokoju.
http://www.penis.com.pl/f...oce%F1+napletek tutaj możesz zobaczyć jak różnej długości bywają napletki.

jan_kaz 

Jeśli w trakcie erekcji swobodnie możesz nasunąć napletek na żołżdź, a gdy go zsuniesz, on samoczynnie znów wraca na żołądź, to faktycznie (moim zdaniem) skóry masz za dużo. Ja, jak już pisałem w innym miejscu, miałem ten sam problem i z uwagi na wygląd, a także funkcje , postanowiłem usunąć napletek całkowicie. Teraz mój penis, w klasyfikacji na wskazanej stronce, plasuje się na CI-2, z czego jestem bardzo dumny i zadowolony (a był CI-9). Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu