Sikanie po orgazmie |
Autor | Wiadomość |
dudusxxl Dołączył: 09 Gru 2012 Posty: 2 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 30 Gru, 2012 Sikanie po orgazmie |
|
| Witam mam pytanie czy sikanie po orgazmie jest obowiązkowe? Dawniej sikałem zawsze teraz nie, i tu moje pytanie czy to znaczy że coś nie tak? Czy to znaczy ze mam słabsze lub silniejsze orgazmy? i co jest tego przyczyną że teraz tak jest z góry dziękuje : ) | _________________ Zyje Sie szybko i umiera mlodo... | |
| |
 |
fiut69 Wiek: 33 Dołączył: 09 Gru 2011 Posty: 132 Skąd: Lublin | Wysłany: Nie 30 Gru, 2012 |
|
| No właśnie orgazmy masz słabsze czy silniejsze? Bo ja ani nikt inny tutaj nie mamy twojego mózgu ani fiuta i nie jesteśmy w stanie tego ocenic | |
| |
 |
patka29 Dołączyła: 08 Sty 2013 Posty: 1 Skąd: Kielce | Wysłany: Wto 08 Sty, 2013 :) |
|
| raczej nic sie nie dzieje takie, a tak po za tym to zapraszam na stronę http://komdax.com moze tu znajdziesz więcej odpowiedzi. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Sro 09 Sty, 2013 |
|
| Eh, podczas orgazmu dochodzi do skurczów niektórych mięśni, w dodatku przez nasienie zostają "poruszone" nerwy w cewce moczowej co mózg odbiera jako sygnał potrzeby oddania moczu. Z czasem mózg może nauczyć się inaczej interpretować taki sygnał. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
|