| Wytrysk we śnie |
| Autor | Wiadomość |
jacierpiedole93 [Usunięty] | Wysłany: Czw 13 Gru, 2012 Wytrysk we śnie |
|
| Ostatnio oglądałem pewien filmik, w którym walono kolesiowi konia podczas snu (chyba, że udawał). Oczywiście penis stanął na równe nogi i koleś po jakimś czasie miał wytrysk. Czy jest to możliwe pomijając polucje nocne? Czy wtedy koleś czuje wytrysk ( i przyjemność oczywiście)? Ktoś z Was już tak miał? | |
| |
 |
wawrzyk23 Dołączył: 31 Mar 2011 Posty: 14 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 14 Gru, 2012 Re: Wytrysk we śnie |
|
| | jacierpiedole93 napisał/a: | Ostatnio oglądałem pewien filmik, w którym walono kolesiowi konia podczas snu (chyba, że udawał). Oczywiście penis stanął na równe nogi i koleś po jakimś czasie miał wytrysk. Czy jest to możliwe pomijając polucje nocne? Czy wtedy koleś czuje wytrysk ( i przyjemność oczywiście)? Ktoś z Was już tak miał? |
Myślę, że to fantazja na potrzeby filmu. Chociaż, gdyby gościu mocno spał, po alkoholu - to kto wie. | |
| |
 |
faworeczek Dołączył: 15 Gru 2012 Posty: 1 Skąd: internet | Wysłany: Sob 15 Gru, 2012 |
|
| | Niektórzy tak po prostu mają tutaj jest na to dowód http://komdax.com | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
ZmarszczonyFred [Usunięty] | Wysłany: Pon 17 Gru, 2012 |
|
| widziałem filmik na którym trzech kolesi rżnie laske w pipe w pupe i w pape ze az kuurwa drzazgi leca...a ona śpi... | |
| |
 |
adriano Wiek: 35 Dołączył: 29 Gru 2012 Posty: 4 Skąd: Wrocław | Wysłany: Nie 30 Gru, 2012 |
|
| Mi się śniło raz jak bzykałem swoją ciotke (ciało ma niezłe i nie jest stara) było to tak realne , że gdy spałem czułem jak mi kutas stoi i czułem przyjemność wtedy akurat we śnie ciotka mnie ujeźdźała do momentu jak strzeliłem i się obudziłem. Zobaczyłem , że mi pałaa stoi no i sperme na ciele i pod kołdrą heee Drugim razem miałem to samo ale śniło mi się 69 z jakąś kobieta i obudziłem się akurat w tym momencie jak strzelałem | _________________ Adriano | |
| |
 |
| |