Mały penis u 18 latka |
Autor | Wiadomość |
winterthur Dołączył: 20 Lip 2011 Posty: 6 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 10 Gru, 2012 Mały penis u 18 latka |
|
| Witam, we wrześniu skończyłem 18 lat i mam pewien problem wstydliwy i nie wiem do kogo się zwrócić, otóż moim problem jest mój mały penis. Mój penis w stanie spoczynku ma jakieś 3-4 do 5 cm. Nie wiem co mam zrobić, kogo się poradzić? Czy mam się udać do lekarza ? pomóżcie ! prosze! | |
| |
 |
kraszer Dołączył: 05 Gru 2012 Posty: 32 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 10 Gru, 2012 |
|
| jak jest we wzwodzie? | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 10 Gru, 2012 |
|
| winterthur, nie masz się czym przejmować. wielkość penisa w zwisie nie jest tak istotna jak wielkość podczas wzwodu. wizytę u lekarza stanowczo odradzam. on nic na to nie poradzi a co najwyżej potwierdzi, że nie jest to stan patologiczny. | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
winterthur Dołączył: 20 Lip 2011 Posty: 6 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 11 Gru, 2012 |
|
| Mój penis w czasie erekcji jest trochę większy ok. 10-11 cm. Może wielkość podczas erekcji jest najważniejsza ale w zwisie też jest ważna a moja wielkość w zwisie ani w erekcji nie jest powalająca lecz bardzo mała i martwię się czy na pewno wszystko w porządku | |
| |
 |
Rufus1 Dołączył: 16 Sie 2010 Posty: 369 Skąd: Lubuskie | Wysłany: Wto 11 Gru, 2012 |
|
| winterthur, masz taką wielkosc i nic nie poradzisz. nie jesteś jedyny co ma takie wymiary. Musisz to zaakceptować | |
| |
 |
penisman Dołączył: 28 Paź 2011 Posty: 190 Skąd: Radom | Wysłany: Czw 13 Gru, 2012 |
|
| Panowie wyżej mają rację. Nie każdy będzie miał dużego penisa, są też mniejsze, ale nie ma się czym przejmować, tylko zajać się czymś innym. | |
| |
 |
|