SKÓRA NA ŻOŁĘDZIU |
Autor | Wiadomość |
dudusxxl Dołączył: 09 Gru 2012 Posty: 2 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 09 Gru, 2012 SKÓRA NA ŻOŁĘDZIU |
|
| Witam jakies 2 3 miesiace temu bwilem sie ze swoim psem potem poszedlem sie wysikac i dotykalem sie.. i spochł mi żołądz z jednej strony na pierscieniu bylem u lekarze urologa powiedzial ze on tu nic nie widzi i ze wszystko ok no spoko ale to raz mam raz nie np podczas wzwodu i widac to ze nie jest rowny ten pierscien dostalem jak by co masc od tego lekarza smaruje sie i nie wiem co to moze bym moze ktos mi pomoze... naczytalem sie w necie ze czucie mozna stracic itd troche sie martwie.. i kolejna sprawwa skora na żoledziu powinna byc idelnie gladka czy nie bo moja jakby troche pomarszczona jest... a i dodam ze nic mnie nie boli zadnych innych komplikacji nie mam kolor jest taki jaki powinien i wgl wszystko czy powinienem sie martwic? | _________________ Zyje Sie szybko i umiera mlodo... | |
| |
 |
legolas1 
 | Wysłany: Nie 09 Gru, 2012 |
|
| skóra na żołędziu raz bywa gładka raz pomarszczona.... samo pomarszczenie przy zwisie jest stanem normalnym, bo zakładam, że podczas wzwodu jest już gładka.
Jeśli dalej Cię niepokoi "pierścień na penisie" to zrób zdjęcia kiedy jest on najbardziej widoczny i jeszcze raz udaj się do lekarza. przynajmniej będziesz miał pewność, że to nic niepokojącego. nam też trudno cokolwiek stwierdzić nie widząc obiektu | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
|