Rany i pryszcze? |
Autor | Wiadomość |
Home Dołączył: 01 Kwi 2006 Posty: 32 Skąd: z nienacka | |
| |
 |
spiderrr Wiek: 42 Dołączył: 31 Paź 2012 Posty: 50 Skąd: olsztyn | Wysłany: Sro 21 Lis, 2012 |
|
| idz z tym do dermatologa, moze grzyb, moze swierzb, moze kila, lepiej do takich spraw podejsc powaznie. | |
| |
 |
kamillo1 
Wiek: 47 Dołączył: 02 Sie 2011 Posty: 16 Skąd: kraków | Wysłany: Sro 21 Lis, 2012 |
|
| hej, jeżeli to ci wyskoczyło dwa dni po stosunku to partnerka musiała być czymś zarażona ( mieć jakieś bakterie ) mam rozumieć że uprawiałeś sex bez prezerwatywy? Samo z siebie ci to nie przejdzie , natychmiast udaj się do lekarza , musi to zobaczyć i nie uprawiaj sexu teraz bez prezerwatywy bo możesz przenieść to dalej. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
ZmarszczonyFred [Usunięty] | Wysłany: Sro 21 Lis, 2012 |
|
| idź jak najszybciej bo bez recepty nic na to lepiej nie stosowac...idź do poradni dermatologiczno-wenerologicznej będzie szybciej bo bez skierowania... | |
| |
 |
Home Dołączył: 01 Kwi 2006 Posty: 32 Skąd: z nienacka | Wysłany: Czw 22 Lis, 2012 |
|
| w sumie zapomniałem dodać dość istotnej informacji, uprawiałem seks w prezerwatywie, jednak oralny już nie | |
| |
 |
ZmarszczonyFred [Usunięty] | Wysłany: Czw 22 Lis, 2012 |
|
| prezerwatywa to ochroni moim zdaniem jak idziesz na dziwki...pukasz laske i wychodzisz...zabawa z powiedzmy normalna laska jest taka że ty jej zrobisz dobrze języczkiem, pukniesz ją pocałujesz potem ona ci weźmie do buzi i prezerwatywa tak na prawde to tylko w pewnym stopniu ogranicza ryzyko niechcianej ciąży | |
| |
 |
alan Dołączył: 28 Sty 2010 Posty: 111 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 22 Lis, 2012 |
|
| Opryszczka, ja pieprze opryszczka!!! | |
| |
 |
|