Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Trening mięsni PC
Autor Wiadomość
adrian19x19 

Wysłany: Wto 20 Lis, 2012   Trening mięsni PC

Witam jestem nowy na tym forum. Mam do was takie pytanie czy możecie mi wytłumaczyć na czym polega użycie tych mięsni? czy trzeba je zacisnąć jak już mamy orgazm? ja jak zacisnę ten mięsień to szybko dochodzę a jak jestem rozluźniony to dłużej choć i tak czuje jak ten mięsień sam lekko się napina podczas stosunku i nie mogę kochać się tyle ile bym chciał.

[ Dodano: Sob 24 Lis, 2012 ]
To jak nikt nic nie wie? nikt nie ćwiczy?

kadeon 

Wysłany: Sob 15 Gru, 2012   

Podczas stosunku mięsień PC(Kegla) sam mimowolnie ci się zaciska i to właśnie powoduje że szybciej dochodzisz nie masz nad nim kontroli mięsień jest słaby. Ćwiczenia mięśni PC polegają za wzmocnieniu właśnie tego mięśnia co przyczyni się do mocniejszych erekcji i kontroli nad nim. Trening sprawi że poczujesz ten mięsień podczas stosunku i będziesz mógł powstrzymać jego kurcze, zaciskanie się nabierając kontroli nad wytryskiem przedłużając go a w pewnym etapie jak będzie wyćwiczony poczujesz że erekcje przybiorą na sile, będzie twardy i po 1 numerku gotowy na drugi ale to nie wszystko. Nad tym trzeba pracować jak wyćwiczysz odpowiednio będziesz mógł powstrzymać wtrysk mając orgazm bez wytrysku i możesz jechać dalej po chwili. Tyle z teorii wiem od i osób co ćwiczyły i to uzyskały

Teraz moje doświadczenia ćwiczę mięsień PC od 2 tyg. Na początku trzeba uważać by nie przemęczyć bo efekt jest taki że słabsza erekcja i raz dwa dochodzi się bo przećwiczony i jest słabszy. Więc na początku rozsądnie ćwiczyć co 2 dzień i nie na chama najpierw sprawdź ile jesteś w stanie razy go zacisnąć bez zmęczenia i tyle razy co 2 dzień jak poczujesz że idzie gładko dokładasz więcej powtórzeń i dalej jedziesz. Sam na początku przećwiczyłem i dałem 4 dni luzu bo pała ledwo stawała chwila i się spuszczałem. Jak chcesz sprawdzić jak ten mięsień odpowiada za wytrysk wystarczy się masturbować i zaciskać efekt taki ze dojdziesz raz dwa ja tak mam więc podczas sexu masz go kontrolować nie zaciskać dopiero jak poczujesz ze wytrysk jest blisko zaciskasz i trzymasz czekasz ale mowie musi być wyćwiczony a to sporo czasu kolega z forum tego się nauczył.

Ja ćwiczę tak 2 dni treningi 1 odpoczynku 200PC klamry i potem 6x zaciskam na 20 sek idzie coraz sprawniej za kilka dni dokładam do 250 i 8x po 30 sek. Ćwiczenia rób podczas pełnej erekcji jak zacznie opadać wystarczy lekko stymulować i zaciskać ale nie za ostro bo wystrzelisz a wtedy już raczej na pełnej erekcji nie poćwiczysz mięsień może dosyć mieć :P

Efekty pierwsze są bardziej czuje kiedy sam się zaciska i powstrzymuje to tym samym wolniej dochodzę erekcja jest mocniejsza ale najlepszy efekt podczas ćwiczeń zaciskając te 200x jest twardy jak skała każda żyłę czuć wyraźnie go pompuje dosłownie i na pewno obwód idzie do przodu widać to nawet w czasie spoczynku jest grubszy. Czyli ma to wpływ na powiększanie na pewno to świetnie wspomaga ćwiczenia ponad to krążenie się poprawia. Już nie mogę się doczekać jak efekt tej twardości zacznie sie utrzymywać na dłużej i podczas stosunku wyraźnie się poprawia kondycja małego:).

katnik86 

Wysłany: Nie 13 Sty, 2013   

witam w którym miejscu go dokładnie zaciskać?
:roll: krzysiu86

penis.com.pl
masturbator
kadeon 

Wysłany: Pon 21 Sty, 2013   

katnik86 napisał/a:
witam w którym miejscu go dokładnie zaciskać?
:roll: krzysiu86

Jak zlokalizować podczas sikania powstrzymaj je i to właśnie zaciskasz ten mięsień i tak samo podczas treningu tylko na sucho :P .

Odpowiedz do tematu