Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Pytanie Nowicjusz
Autor Wiadomość
ZmarszczonyFred
[Usunięty]

Wysłany: Sob 17 Lis, 2012   

fiut69 napisał/a:
tomek100, Powiedz to użytkownikowi nosferatis to się zabrechta na śmierc

myslę że sie nie zabrechta...w jego temacie jest kilka przypadków ''przedobrzenia'' którego efektem były bąble...w któryms z ostatnich postów jeden z uzytkowników pisze rownież o zwłóknieniach tkanki które powstały w wyniku pompowania...

fiut69 

Nom dobra ale oni sami się przyznali że przedobrzyli przecież pisałem wczesniej że możesz uszkodzic sobie fiuta jeśli m.in:
- stosujesz za długi trening pomimo że jesteś początkujący

[ Dodano: Sob 17 Lis, 2012 ]
W dodatku przeciez w darmowym ebooku też o tym piszą zeby na początku nie przesadzac bo można narobic sobie problemów tak samo jak nosferatis k... ludzie wystarczy poczytac

ZmarszczonyFred
[Usunięty]

własnie o tym mowie ze wzyscy czytaja tylko kazdemu sie wyadaje ze pociągnie jeszcze kilka dodatkowych minut dla polepszenia efektu...poza tym cały temat o którym wspominasz opioera sie na metodzie prób i błedów...

penis.com.pl
andropenis
G1zmo 

Dla obwodu 12-12,5 jaki tłok wybrac ? 5,5/6 cm ? :P

Czyli rozumiem ze pistolet -> gruszka i takowego szukać ;)

Nosferatis 

Z tym balonem to lekka przesada. Bo prędzej użytkownika skręciło by z bólu niż miałoby penisa rozerwać.
Choć pistoletem nawet nie jest się w stanie wytworzyć takiego podciśnienia ,żeby mogło dojść do implozji. Zbyt entuzjastyczne a przede wszystkim szybkie pompowanie może dać efekt w postaci siniaków, przekrwień,bąbli czy nawet uszkodzenia naczyń . Choć sądzę ,że prędzej trenujący z bólu by nie wytrzymał niż miało by nastąpić rozerwanie penisa. Co do zwłóknienia tkanek to nic u siebie takiego nie zauważył. A zwłóknienie czasem przechodzi w skamienienie skóry,naczyń a ja czegoś takiego w swoim penisie nie wyczułem. Choć pompowałem codziennie przez gruby rok. No i sprzęt działa ,że tak się wyrażę jak żyleta. Oczywiście nie neguje tego faktu , o którym pisał Olimaj. Jednak u mnie nie ma żadnych problemów. A treningi skończyłem już prawie miesiąc temu (bez tygodnia).

ZmarszczonyFred
[Usunięty]

z tym balonem to raczej żart był... :)
tutaj jest post użytkownika Olimaj z tematy o pompowaniu w którym mówi o zwłóknieniu...
....witam.ja już po zabiegu obrzezania, ostatecznie nawet nie poszedlem do szpitala bo uznałem, że to zbyt ważna rzecz dla mnie by oddać się w rence ,,partaczy" z nfz i wczoraj miałem zabieg w prywatnej klinice plastyki i powiem ogólnie, że wyszło super, zszyte naprawę pięknie no i zrobione tak jak chciałem.Jednak chciałem was przestrzeć przed pompką bo pani doktor po ,,otworzeniu" mego ptaszka powiedziała, iż występuje u mnie już zwłuknienie tkanek (oczywiście w zewnętrznej warstwie bo tam głębiej to nikt nie zaglądał) jak to określiła skóra, aż chrzęści pod nożyczkami, a nie pompowalem już od ok miesiąca przed zabiegiem (więc można powiedzieć, że są pewne skutki uboczne).nie wiem co dzieje się tam w środku, ale w takim przypadku ja nie chcę ryzykować że w wieku 40 lat będe miał flaka w spodniach. z powiększania 13mm zostało 10mm bo te 3 spadły jakoś na początku a reszta już się nie zmienia więc może już tak zostanie.mam teraz 14 cm a od kości ok 16cm i moja żonka warjuje od tego sprzętu mimo że nie jest zbyt okazały, a po zabiegu będzie miała jeszcze lepsze doznania, już nie może się doczekać kiedy go wyprubuje :mrgreen: , ale na to niestety trzeba poczekać co najmniej 3 tygodnie :cry: .więc w moim przypadku biorąc pod uwagę powyższe nie będę już ryzykował ewentualnej impotencji która mogła by nadejść (tego oczywiście na pewno nie wiem bo tak jak napisałem, że jest na pewno takie ryzyko) wcześniej niż powinna.dodam jeszcze tylko, że ja nikogo nie straszę tylko czułem się w obowiąsku poczielić się tym na forum, a decyzje każdy podejmie sam.pozdrawiam...

ja sam doświadczenia z pompowaniem nie mam i nie wiem jakie faktycznie są skutki uboczne ale czytałem o możliwości częśćiowej impotencji na skutek pompowania (konkretnie chodziło o popekane naczynia) i równiez mogło to być spowodowane nadmiernym ciśnieniem, ale kto brał sie za powiększanie ten wie że nie jest trudno przesadzic... :)

fiut69 

Wysłany: Nie 18 Lis, 2012   

G1zmo, Słuchaj nie wiem ja mam też taki obwód mniej więcej jak ty i kupuje sobie sr. 6cm bo to jest optymalny rozmiar na takiego penisa

G1zmo 

Wysłany: Nie 18 Lis, 2012   

Hmm trochę ostatnio naczytałem się tych negatywnych opini o pompkach, naczynkach, rozstepach, bablach etc. :shock: Już nie wiem co mam stosować sam, w tym momencie totalna dezorientacja :roll:

fiut69 

Wysłany: Pon 19 Lis, 2012   

a przeczytałeś darmowy ebook? Tam jest dokładnie napisane jak stosowac by było dobrze

G1zmo 

Wysłany: Pon 19 Lis, 2012   

Czytalem czytalem, a znajde jakies porownanie expander vs pompka ?

fiut69 

Wysłany: Wto 20 Lis, 2012   

to już musisz zobaczyc w dziale URZĄDZENIA tam dużo ludzi wypowiada się na temat extenderów, który najlepszy za jaką cene itd.

Odpowiedz do tematu