Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Pytanie Nowicjusz
Autor Wiadomość
G1zmo 

Wysłany: Sro 07 Lis, 2012   Pytanie Nowicjusz

Witajcie rodacy, mój pierwszy post tutaj więc przydało by się przywitać. Mam na Imię Kamil i mam 18 lat. Standardowy problem z wielkością przyjaciela :)

Chciałbym zacząc teraz ćwiczyć całą sylwetkę,oraz rozpoczac cwiczenia powiekszajace towarzysza. Trening Jelq ( nie wiem czy dobrze piszę ) + pompka/expander (niewiem co lepsze) + moze jakies kremy ?

Jeśli chodzi o sylwetkę, dietę mam rozpisaną, ćwiczenia też. Czy suplementy diety, białka, weglowodany, kreatyny etc. mają wpływ na wielkosc małego ?

Co lepsze expander czy pompka ? Warto inwestowac w kremy/maści ?

Jak wymiar pompki dla mnie jeśli już , czy taka zwyczajna , przepraszam za link http://allegro.pl/pompka-...2753874511.html

bedzie ok ?

PS. Wymiary obecne: (podaje okolo, mierzone na szybko )

Stan zwiotczały: 9-10dl, ~10cm odwodu
Erekcja: 14-14,5cm, 12-12,5cb obwodu.

Dziekuje z góry, jeśli zły dział to przepraszam. :oops:

[ Dodano: Sob 10 Lis, 2012 ]
Nikt nie jest w stanie mi pomóc ? :(

150 wyśw i zero odpowiedzi, panowie, chciałbym już ćwiczyc :)

Nosferatis 

Wysłany: Wto 13 Lis, 2012   

Wiesz dlatego nikt nie chce na to odpowiedzieć? Ponieważ masz 1 miejsce nad swoim postem link o tej tematyce.

G1zmo 

Wysłany: Sro 14 Lis, 2012   

Tak wiem, przeczytałem cały wątek i nie rozjaśniło to mojej sytuacji, dlatego pytam :roll:

Nic nie było, o kremach/maściach, a co ktoś poruszy temat expandera,wątek toczy się dalej a dany czlowiek jest zignorowany.

penis.com.pl
penilarge krem
fiut69 

Z tego co tu wyczytałem Expander jest dosyc drogi i nie wygodny jeśli chodzi o pompke to lepiej sobie kup z jakimś pisoletem np. http://allegro.pl/duza-po...2748760359.html

Lub coś lepszego jak jesteś przy kasie, ja marze o takiej Pro X Zec ale nie będe miał kasy raczej.

Jeśli chodzi o kremy to myśle żeby zacząc używac gdzieś po paru miesiącach cwiczeń (3 - min.) czytałem w jakimś poście o kremie largo który możesz kupic za 44zł na allegro i jest podobno dobry.

Jak chcesz wiedziec jak pompowac to ściągnij sobie darmowego ebooka na ten temat i poczytaj na osobistym poradniku użytkownika nosferatis

A jeśli chodzi o suplementy na siłke to nie mają one wpływu na wzrost małego.

Pozdrawiam :wink:

G1zmo 

A co myslisz o pompce, "Bathmate" ? :) dość innowacyjnie wygląda, moze coś w tym tkwi. Czyli expandery odradzacie ? Słyszałem ze czułośc w zołędziu zanika tez przez to (ciagly ucisk).

Shnitzel 

Wysłany: Czw 15 Lis, 2012   

Najpierw sprawdź czy te 14cm to tak rzeczywiście za mało. To średnia wielkosc w EU wiec co chesz, maczugę herkulesa z niego zrobić?

G1zmo 

Podniesienie wlasnego Ego, taki już mam kompleks ;S Dodanie pewności siebie, zreszta to chyba normalne :)

fiut69 

Nie wiem czy bathmate to dobry sprzęt zobacz na forum też ludzie się wypowiadali, tylko że bathmate najlepiej urzywac podczas kompieli w wannie, więc jeżeli masz na tyle czasu dla siebie i się nie obawiarz że ktoś wejdzie do łazienki (mamuśka, twój stary lub jakieś rodzeństwo) i zobaczy co ty masz i robisz no i jak jesteś dodatkowo przy kasie to czemu nie

G1zmo 

Wysłany: Pią 16 Lis, 2012   

A zwykła pompka, ma jakies znaczenie czy jest to górnolotny sprzet czy taki standardowy popularny na allegro za ~30 zł z gruszką ? :P

Rozumiem jelq + pompka najrozsądniej ? Rozpisał ktoś może jakiś trening czy trenować kedy tylko czas pozwoli.

tomek100 

Wysłany: Sob 17 Lis, 2012   

Ćwiczyłem jelg przez 2 miesiace, rok temu :)dzień wolny od cwiczen robiłem w niedziele :)do tego stosowałem krem na powiekszenie penisa:)penis nie wydłużył sie nic! te cwiczenia to niezła sciema razem z tymi kremami!!!!! pompka może doprowadzić do uszkodzenia żył wewnątrz penisa i nie tylko.

fiut69 

G1zmo, Bathmate to sprzęt górna póła a czym się różnie od pompki z gruszką? A no tym np. że bathmate jest przystosowany do pompowania z wodą (w pompce masz penisa + ciepła woda) a przy normalnej pompce masz inaczej ogólnie pompki z gruszką nie są dobre bo tą gruszke naciśniesz to ona zostaje jakby w srodku. Ja nie używałem bathmate ale myśle że jak chcesz kupic dobry profesjonalny sprzęt to magnum pump jest zajebisty na allegro za 299zł + instrukcja obsługi + PLAN TRENINGOWY, a najważniejsze to weś sobie ściągnij z tej strony darmowy ebook o pompkach i na podstawie tego co przeczytasz sam rozkmiń sobie plan treningowy, a nie czekasz aż ktoś to zrobi za ciebie i przedewszystkim POCZYTAJ
tomek100,
Pompka może uszkodzic żyły w penisie wtedy I TYLKO WTEDY gdy NIE UMIEJĘTNIE JEJ UŻYWASZ
to znaczy:
- nie uodparniasz penisa na podciśnienie
- stosujesz za długi trening pomimo że jesteś początkujący
- stosujesz za duże cIśnienie
- nie przeczytałeś ebooka na ten temat
- nie przeczytałeś postów innych użytkowników forum np. "Mój osobisty poradnik jak powiększyc penisa ciągła aktualizacja"
któtko mówiąc NIE MYŚLISZ NAD TYM CO ROBISZ

pozdro

G1zmo 

Ok, a wymary pompki ?

Czyli kremy sobie odpuścic i tabletki. Kuracja widzę, że troche trwa. Przy takim penilarge ludzie piszą praktycznie same pozytywne komentarze, ze dziala ale potrzeba czasu :P

ZmarszczonyFred
[Usunięty]

G1zmo napisał/a:
Przy takim penilarge ludzie piszą praktycznie same pozytywne komentarze, ze dziala ale potrzeba czasu :P

te komentaże pisza ludzie którzy sami to sprzedaja, natomiast fachowcy usuwający z sieci wszelkie slady negatywnych opini o produkcie zarabiaja krocie... nie wierz w opisy typu.... ''...miałem małego penisa i z niewilkim wysiłkiem mam takiego jakiego zawsze pragnałem...nareszcie czuję sie jak mężczyzna...Adam 32lata''

penis.com.pl
penilarge krem
tomek100 

Fiut69-z pompką do penisa jest tak jak z nadmuchiwaniem balona:)dmuchasz,dmuchasz wydaje ci się że jeszcze można i bum.

fiut69 

G1zmo, Nie wiem jakie są wymiary bathmate ale jeśli chodzi o magnum pump to 23cm długosc i 6 srednica (jakies 19cm obwód)
tomek100, Powiedz to użytkownikowi nosferatis to się zabrechta na śmierc

Odpowiedz do tematu