Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Co to za krostki .? (zdjęcia)
Autor Wiadomość
orgowit 

Wysłany: Wto 13 Lis, 2012   Co to za krostki .? (zdjęcia)

Witam
Mam takie krostki od 3-4 lat. Myślałem że same zejdą wiec się tym nie przejmowałem.Niektóre się da wycisnąć ale dalej są i się odnawiają.Utrzymuje dużą higienę osobistą i nie wiem od czego to się mogło stać.Czy wie ktoś jak się ich pozbyć .?Czym smarować ITP.. ?
Zdjęcia :
http://zapodaj.net/99da9b9ee3a9e.jpg.html

http://zapodaj.net/f3e8c933d41e7.jpg.html

mieszko1 

Wysłany: Wto 13 Lis, 2012   

zwykłe grudki , nic Ci nie jest spokojnie :) można je usunąć laserowo , ale jest to płatny zabieg ponieważ one nie są szkodliwe , też takie mam i czasami wyciskam je ale nic z tym nie robie już od ładnych paru lat, mam je odkąd pamiętam, partnerki nigdy nie wyczuwały ich podczas sexu oralnego więc spoko ;)

randy 

Wysłany: Wto 13 Lis, 2012   

Nic nie wyciskajcie, bo możecie się jedynie zakażenia nabawić. orgowit, najlepsze co możesz zrobić, to zaakceptować te grudki. Nie są one niczym nadzwyczajnym, wielu facetów takie ma i wierz mi, że w niczym Ci nie będą przeszkadzać.

penis.com.pl
penilarge krem
krostek123 

Wysłany: Sro 14 Lis, 2012   

mam je tez :) jedyne co robie to gole z nich wlosy i to wszystko :) kiedys zrobie operacje laserowa na ich znikniecie bo to drazni tak to ujme :)

orgowit 

Wysłany: Czw 15 Lis, 2012   

Czy crotrimazol lub inna maść nic na to nie poradzi. ? Ponieważ ta operacja laserowa to 380zł - u mnie w lodzi ;/

Odpowiedz do tematu