| Erekcja w pracy... |
| Autor | Wiadomość |
men_boy Dołączył: 28 Cze 2011 Posty: 34 Skąd: Śląskie | Wysłany: Pon 08 Paź, 2012 Erekcja w pracy... |
|
| | Czesc. Zwracam sie do was z pytaniem i prośbą o poradę... Czy macie czasem tak, iż w pracy dostajecie erekcji? Jak sobie z tym radzicie? Ja często dostaje... Nie wiem co wtedy zrobic... Noszę różną bieliznę (i bokserki obcisle i bokserki luźne) no i w spodniach które mam na sobie to widać... A nie mogę niestety wtedy siedzieć, bo pracę mam jednak nie siedzącą... Czy wy tez tak macie? Co wtedy robicie? Czekam na odpowiedź... | _________________ men | |
| |
 |
ZmarszczonyFred [Usunięty] | Wysłany: Pon 08 Paź, 2012 |
|
| jesli twoja erekcja pojawia się ni stad ni zawąd bez myslenia o pukaniu to idż do lekarza...a jesli kręci Cie jakas koleżanka z biura to idź do toalety i załatw sprawe ( ja wiele razy robiłem sobie dobrze w kiblu ) ewentualnie przed praca złap ukochana za pupę bądź ulżyj sobie sam | |
| |
 |
men_boy Dołączył: 28 Cze 2011 Posty: 34 Skąd: Śląskie | Wysłany: Pon 08 Paź, 2012 |
|
| | No pojawia sie bo sobie od czasu do czasu popatrze na...pewną osobę! A kurcze ciężko tak sobie zrobic w pracy samemu w toalecie, bo często chodzą tam faceci, wiec ciężko tam byc choc chwilę samemu... A kurcze to widać... Nie wiem co zrobic, jak sie inni patrzą... Zwlaszcza faceci... Bo to głównie z nimi przebywam w pracy... | _________________ men | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
ZmarszczonyFred [Usunięty] | Wysłany: Pon 08 Paź, 2012 |
|
| ale przeciez nie wchodzą Ci do twojej kabiny chyba jak nie dasz rady to zmęcz się w domu bo inaczej bedzie Ci stawał cały czas | |
| |
 |
men_boy Dołączył: 28 Cze 2011 Posty: 34 Skąd: Śląskie | Wysłany: Wto 09 Paź, 2012 |
|
| | Tylko ze kabin jako takich nie ma, tylko jest powiedzmy wspólny pokój jeden duży... I tu jest problem! | _________________ men | |
| |
 |
ZmarszczonyFred [Usunięty] | Wysłany: Wto 09 Paź, 2012 |
|
| no to ja juz nie wiem...nie wiedziałem że sa jeszcze takie kible gdzie srra sie przy wszystkich... | |
| |
 |
men_boy Dołączył: 28 Cze 2011 Posty: 34 Skąd: Śląskie | Wysłany: Wto 09 Paź, 2012 |
|
| | Mówiłem raczej przede wszystkim o szatni i o prysznicach! A nie o toaletach! | _________________ men | |
| |
 |
ZmarszczonyFred [Usunięty] | Wysłany: Wto 09 Paź, 2012 |
|
| a ja mówie o kabinie w kiblu a nie o szatni...jasne chyba że nie dawałbym Ci rady żebys sobie szedł strzepac do szatni... | |
| |
 |
potacie Wiek: 29 Dołączył: 27 Lip 2009 Posty: 26 Skąd: Wawa | Wysłany: Pon 24 Gru, 2012 |
|
| Nie zdarza sie często, ale jeśli już sie zdarzy, to idę do kibla i strzepuję | |
| |
 |
TrefGrefe [Usunięty] | |
| |
 |
luter Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 94 Skąd: Kraków | Wysłany: Nie 27 Sty, 2013 |
|
| czasem sie zadarza, to ide do toalety sobie zwalic po prostu i spox | |
| |
 |
| |