Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Zyla grzbietowa ;/
Autor Wiadomość
boT 

Wysłany: Pią 05 Paź, 2012   Zyla grzbietowa ;/

Witam
Moj problem tkwi w zyle grzbietowej tak mi sie wydaje ze to to :) Cos takiego mam od kad pamietam czyli od dawien dawien poki pamiec siega , nie przeszkadza mi to w niczym , lecz proste zapytanie sie moze ktos bedzie wiedzial . Jak bylem mlodszy zastanawialem sie czy tak ma byc w niczym nie przeszkadzalo wiec nic z tym nie robilem , dopiero teraz z czystej ciekawosci , oraz to ze czlowiek bardziej dba o siebie jak i higiene imtymna , jak i zycie imtymne z moja narzeczona ktore jest wspaniale :::))

Przejdzmy do rzeczy a mianowicie zapodaje zdjecie :normalnie w stanie spoczynku bez napinki :) heh
chodzi o ta zyle czy ona jest zaplatana :(

http://www.fotosik.pl/pok...a2639f98de.html

http://www.fotosik.pl/pok...8bffd83f53.html

Robione tel . ale jak trzeba zrobie w lepszej jakosci

Mlodyy 

Wysłany: Pią 05 Paź, 2012   

U mnie też widać coś podobnego, może w mniejszym stopniu ale jest. Mojego penisa widziało już z trzech lekarzy w tym dwóch urologów i żaden nawet nie zwrócił na to uwagi :)

boT 

hehe dziwna sprawa , bo wyglada to jak slimak , żyla zwinieta na srodku i dalej wporzadku , no nic czekam jeszcze na inne ospowiedzi , aktualnie jestem w pracy za granica przez 3 miechy a dopiero 2 tyg minelo , a majac czas , i brak kobiety ktora czeka w domu to sobie pomyslalem ze warto zaczerpnac wypowiedzi innych ludzi :) pozdrawiam

penis.com.pl
penilarge krem
jestemunikalny 

podlaczam sie pod pytanie, mam identyczny problem, jakby skopiowal moj instrument..;) zyla wyglada jakby byla zakrecona, nawet w stanie spoczynku zyla jest wystająca jak na zdjeciu kolegi, takze prosze o opinie i rady

Mlodyy 

Jak chcecie to dla spokoju możecie się z tym udać do lekarza, bo sam wiem że penisowe sprawy nie dają spokoju aż do kontaktu z lekarzem :)

jestemunikalny 

wiadomo lekarz jedyny da diagnoze... ale po to jest chyba to forum aby sobie pomagac.. dlatego czekamy na wiecej opini byc moze ktos z czyms takim sie spotkal..tez mam to od bardzo dawna,odkad pamietam

boT 

Pokaz jak wyglada to u Ciebie Kolego ;p

Do lekarza chodze w ostatecznosci jesli naprawde trzeba ;p

Czekam na opinie moze ktos juz to przerobil ,poczekamy :)

jestemunikalny 

Wysłany: Sob 06 Paź, 2012   

narazie niemam mozliwoasci zrobienia zdjecia.. ale zapewnieam ze jak anjszybciej je tu wrzuce.. w sumie nie ma sie czym chwalic bo tz zyla wyglada identycznie jak u ciebie, zakrecona przy koncu jak slimak, lub tak jakby krew tam sie zbierala nie wiem .. ale wyglada tak samo

[ Dodano: Wto 16 Paź, 2012 ]
witam ponownie..dowiedzialem sie od specjalisty co do tej zyly..penis ma poszerzone naczynia zylne co jest normalne, i to nic groznego. taki jego wyglad pozdrawiam

Odpowiedz do tematu