Miesięń PC |
Autor | Wiadomość |
anonimowyfiutek Dołączył: 18 Wrz 2012 Posty: 4 Skąd: warszawa | Wysłany: Wto 18 Wrz, 2012 Miesięń PC |
|
| Witajcie,
potrzebuję rozstrzygnąć pewien problem - który zestaw ćwiczeń mięśnia PC jest najlepszy?
Bo czytałem już wiele wersji: codziennie/raz na kilka dni, w zwodzie/w opadzie, ile powtórzeń, zaciskać długo czy krótko, ile serii, ile powtórzeń
potrzebuję konkretną rozpiskę, z waszego doświadczenia jaki plan jest najbardziej efektodajny?
Dzięki za pomoc | |
| |
 |
anonimowyfiutek Dołączył: 18 Wrz 2012 Posty: 4 Skąd: warszawa | Wysłany: Czw 20 Wrz, 2012 |
|
| A mógłby się ktoś jeszcze wypowiedzieć? chcę to robić z głową, a nie tak jak mi się wydaje że jest dobrze.. | |
| |
 |
fiut69 Wiek: 33 Dołączył: 09 Gru 2011 Posty: 132 Skąd: Lublin | Wysłany: Pią 21 Wrz, 2012 |
|
| słuchaj ja robie 400 ściśnięc takich dłuższych (2 sek) potem ściskam najmocniej jak potrafie 30 sec i 30 odpoczywam robie tak 10 razy a potem znowu 400 ściśnięc robie to bez erekcji przed snem, i efekty są penis naprawde jest twardszy. Jeżeli jesteś początkujący to rób sobie 100 ściśnięc i 30 sec odpoczynku a jeżeli chodzi o drugie cwiczenie to na początku ściskaj 20sec i 30 odpoczywaj rób tak przez pierwszy tydzień w kolejnym 30 sec ściskaj i w kolejnych tygodniach wydłużaj sobie o 10 sec czas, ale odpoczynek między seriami ten sam 30 sec. No i rzecz jasna cwiczenia wykonuje CODZIENNIE | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|