2 sprawy. | Autor | Wiadomość | krasnoludek Dołączył: 16 Wrz 2012 Posty: 3 Skąd: Kraków | Wysłany: Nie 16 Wrz, 2012 2 sprawy. |
|
| Witam.
Mam 2 sprawy. Pierwsza - podczas wzwodu...nie weim jak to wytłumaczyć, jakby na "kancie", gdzie po zdjęciu napletka kończy się żołądź a zaczyna się już ta normalna skóra, mam takie maleńkie wypukłe kropeczki, kolor jasny. W stanie spoczynku ich nie widac (nie ma ich ? )...
Sprawa numer 2 - stulejkę miałem, napletek schodził tylko do końca żołędzia, teraz się jej chyba pozbyłem, może po zdjęciu napletka nie jest on gładko i na równi z dolną częścią penisa, ale ten rowek bezproblemowo widać bez jakiegoś naciągania czy coś, ściągne skórkę i "wezmę z niego ręce", że tak powiem, i nic się nie wraca czy coś. Czy tak ma być? Ewentualnie jutro wrzucę zdjęcie. Wracając - gdy np. po nocy rano ściągam napletek to jest pewien opór, tak jakby był sklejony, jakby to wszystko tam zasychało i po prostu trzeba go rozruszać, żeby już bezproblemowo schodził...Oczywiście w takiej sytuacji kilka kropel wody od razu załatwia sprawę, ale jestem ciekawy czy to jest normalne..
Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.
@ aha, mam 18 lat. | | | |  | randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Nie 16 Wrz, 2012 |
|
| Witam.
ad.1. Grudki perliste. Przynajmniej ja tak obstawiam.
ad.2. Opis trochę chaotyczny, ale raczej też jest wszystko w porządku. A opór przy porannym zsuwaniu napletka - pewnie masz suchą skórę i stąd się to bierze.
Pozdrawiam. | | | |  | krasnoludek Dołączył: 16 Wrz 2012 Posty: 3 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 17 Wrz, 2012 |
|
| Bardzo dziękuję za odpowiedź!
Co do sprawy nr 1. - tak, sprawdziłem w internecie zdjęcia, dokładnie o to chodzi, nie są one jednak tak duże, jak na zdjęciach, są to bardzo drobne kropeczki, ale skoro to normalne, to nie ma problemu.
2. Co do suchej skóry to ogólnie mam suchą na łokciach, na piętach i na kostkach, więc zapewne masz rację. A opór nie jest tylko przy porannym, po prostu kiedy "posiedzi" kilka godzin w bezruchu to tak się dzieje, rozumiem, że mam się tym zbytnio nie przejmować i podczas stosunku to nie będzie miało wpływu na doznania?
Tak, mam 18 i jestem prawiczkiem, to wstyd w tych czasach? xd
pozdrawiam | | | |  | penis.com.pl | |  | randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Wto 18 Wrz, 2012 |
|
| Myślę, że masz w pełni sprawnego penisa i nie masz się czym martwić.
krasnoludek napisał/a: | Tak, mam 18 i jestem prawiczkiem, to wstyd w tych czasach? xd |
OCB Przecież ja Ci nic nie zarzuciłem. | | | |  | krasnoludek Dołączył: 16 Wrz 2012 Posty: 3 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 19 Wrz, 2012 |
|
| Jasne, że nie, po prostu zapytałem.
Dzięki za pomoc. | | | |  | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|