Cos dziwnego? |
Autor | Wiadomość |
noddy Dołączył: 25 Cze 2006 Posty: 115 | Wysłany: Nie 25 Cze, 2006 Cos dziwnego? |
|
| Witam. Od jakiegoś czasu (ok.4 miesiecy) na grzybku pojawily mi sie czerwone kropeczki. Nie odbywałem zadnego stosunku jeszcze, ale obawiam sie ze to od masturbacji, a moze to poprostu dojrzewanie? (mam 16 lat a moj okrest dorastania jest bardzo pozny) Na napletku mam takie chrostki wielkosci maku przypominające gęsią skorke (to normalne)??????????. Prosze o pomoc bo sie wstydze pojsc do lekarza | |
| |
 |
stasia Dołączył: 30 Lip 2006 Posty: 10 | Wysłany: Nie 30 Lip, 2006 |
|
| Ja osobiscie radze isc do lekarza bo to moze byc cos powaznego | |
| |
 |
noddy Dołączył: 25 Cze 2006 Posty: 115 | Wysłany: Sro 02 Sie, 2006 |
|
| a wiesz co? zapomnialem o nich bo juz ich nie widze wogole ;p chyba zniknely i nie straszcie mnie ludzie lekarzami hildegrant jak powie ze trzeba isc to pojde wiem ze on dobry specjalista i zna sie na temacie | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Czw 03 Sie, 2006 |
|
| nie przesadzajmy...specjalista chorob skory nie jestem i nie bede raczej...wypowiadajac sie w kwestii zmian skornych korzystam raczej z ogolnej wiedzy medycznej i swoich zainteresowan...specjalizuje sie w zupelnie innej dzidzinie nauk medycznych | |
| |
 |
noddy Dołączył: 25 Cze 2006 Posty: 115 | Wysłany: Czw 03 Sie, 2006 |
|
| hehehe chodzilo mi raczej o ogolna taka wiedze (nie lekarska) na temat jakichs chorob penisa poprostu widze ze masz w tym fach i wiem do kogo sie zwrocic o pomoc dzieki | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Czw 03 Sie, 2006 |
|
| odp. masz na privie i uszanuj to co napisalem, i zachowaj dla siebie | |
| |
 |
noddy Dołączył: 25 Cze 2006 Posty: 115 | Wysłany: Czw 03 Sie, 2006 |
|
| zachowam napewno i dobrze ze jest tu ktos taki pozdrawiam ide chyba spac bo juz 4 rolf | |
| |
 |
|