wisząca moszna // foto |
Autor | Wiadomość |
dickandtracy Dołączył: 12 Sie 2012 Posty: 1 Skąd: znikad | Wysłany: Nie 12 Sie, 2012 wisząca moszna // foto |
|
| Witam,
od jakiegoś czasu zauważyłem, że moje jądra przeważnie znajdują się w stanie wiszącym, rzadkością jest stan, w którym jądra są zbite. Poza tym od dłuższego czasu mam ogromną ilość widocznych żył na mosznie (zarówno tych małych czerwonych jak na zdjęciu, jak również grubszych dochodzących aż do "czarno"-niebieskiego koloru). Poza tym mam często uczucie jakby mój penis czegoś potrzebował, w sensie czasami czuć jakby był wysuszony i "wsysa" go do środka. Nie wiem jak to opisać. Wysuszenie chyba najlepiej oddaje uczucie. Sam penis, jak i cała moszna wygląda mizerniej niż kiedyś. Załączam zdjęcia. Co myślicie ??
foto 1
foto 2
foto 3
foto 4
foto 5
foto 6 | |
| |
 |
yyylll Wiek: 33 Dołączył: 29 Lip 2012 Posty: 26 Skąd: PO | Wysłany: Nie 12 Sie, 2012 Re: wisząca moszna // foto |
|
| dickandtracy napisał/a: | Witam,
od jakiegoś czasu zauważyłem, że moje jądra przeważnie znajdują się w stanie wiszącym, rzadkością jest stan, w którym jądra są zbite. Poza tym od dłuższego czasu mam ogromną ilość widocznych żył na mosznie (zarówno tych małych czerwonych jak na zdjęciu, jak również grubszych dochodzących aż do "czarno"-niebieskiego koloru). Poza tym mam często uczucie jakby mój penis czegoś potrzebował, w sensie czasami czuć jakby był wysuszony i "wsysa" go do środka. Nie wiem jak to opisać. Wysuszenie chyba najlepiej oddaje uczucie. Sam penis, jak i cała moszna wygląda mizerniej niż kiedyś. Załączam zdjęcia. Co myślicie ??
foto 1
foto 2
foto 3
foto 4
foto 5
foto 6 |
Wymacaj mosznę, czy nie znajduje się tam żadna ciecz, dodatkowa tkanka, jeśli nic nie ma tam poza jądrami kształtu owalnego, to nie masz się o co martwić | |
| |
 |
stefffffcio Dołączył: 06 Paź 2007 Posty: 74 Skąd: warszawa | Wysłany: Pon 13 Sie, 2012 |
|
| Odkręć zimną wodę pod prysznicem, i lej na jaja przez 5 minut to odrazu się "podniosą" | _________________ gg: 15545620 | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
facet Wiek: 42 Dołączył: 13 Lis 2005 Posty: 127 Skąd: pl | Wysłany: Pon 13 Sie, 2012 |
|
| Nic nie widzę niepokojącego. Ile masz lat? | |
| |
 |
hiubi Wiek: 55 Dołączył: 02 Lis 2011 Posty: 45 Skąd: Tarnów | Wysłany: Nie 07 Paź, 2012 |
|
| Moszna jak moszna. Nic nie jest złego. Lewe jądro nieco niżej schodzi ale to normalka. Oba jądra w mosznie. | |
| |
 |
ZmarszczonyFred [Usunięty] | Wysłany: Nie 07 Paź, 2012 |
|
| wszystko wygląda ok...nie wiem czemu mam skojarzenie z Gandalfem | |
| |
 |
amstaff Dołączył: 30 Sie 2012 Posty: 38 Skąd: Anglia | Wysłany: Pon 08 Paź, 2012 |
|
| Na koniec prysznica parę sekund zimna woda, ciepła woda, zimna, ciepła i na sam koniec zimna, mi pomaga moszna przez większość czasu wyżej się trzyma. Ogólnie myślę że ja mam problem tego że wiecznie mi gorąco to się rozciąga dla ochłody
Ogólnie może być na samą mosznę jak nie lubisz takiego hartowania ciała. | |
| |
 |
|