Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Golenie klejnotow...
Autor Wiadomość
Zenek16

Wysłany: Czw 15 Cze, 2006   Golenie klejnotow...

No wlasnie mam takie pytanko.. jak latwo i bezpiecznie oglic swoje skarby aby nic sie nie stalo i krew sie nie polala... myslalem troche nad uzyciem kremu do depilacji takiego jak kobiety uzywaja do golenia sobie nog no ale z tego co wiem to piecze strasznie... no i wlasnie co z wlosami wokolo odbytu.... jakos nie zalatwo tam sie siega...

kamil22latt

Wysłany: Czw 15 Cze, 2006   

ja goliłem juz swoje klejnoty.
Najlepiej najpierw jak masz zetnij włosy maszynka elektryczna lub nozyczkami na krotko pozniej ogol na zero maszynka do golenia. Jak jest na zero jest super efekt. nie musisz szukac swojego gacka we włosach. a co do golenia odbytu to nie wiem bo nie goliłem ale mam zamiar bo mam ich duzo alenarazie nie teraz dopiero w sierpniu. jak ogolisz sobie to napisz jak sie czujesz bez włosów na jajkach.

dario.net 

Wysłany: Nie 18 Cze, 2006   

:D
Ja depiluje włosy w kroku i w odbycie i jest naprawde bardzo higienicznie i wogole dobrze sie z tym czuje.
A co do depilacji, najlepszy jest krem do depilacji do miejsc wrazliwych, nakładasz na skóre przed kąpielą 3-5 minut i masz gładką skóre a i włosy wolniej odrastają niż po goleniu.
pzdr.

penis.com.pl
penilarge krem
karol19

Wysłany: Nie 18 Cze, 2006   

Mam pytanko czy to prawda ze jak się często depiluje jajka i w ogóle to włosy później się staja mniej widoczne i miękkie. I jeśli to prawda to ile razy(jak często) należy się depilować

Karol

Dziękuje za odpowiedzi

hildegrant

Wysłany: Pon 19 Cze, 2006   

teoretycznie "namietne" usuwanie cebuli bedzie skutkowac w pozniejszym czasie slabsza struktura wlosa, ale nie smialbym odnosic tej zasady do owlosienia lonowego, probujac wlaczyc z wlosami lonowymi mierzysz sie z drugorzedowa cecha plciowa...walka nie do wygrania domowymi metodami...
wlos na pewno nie zniknie, nie odbarwi sie, moze byc slabszy ale zawsze bedzie odrastac...
wielu ludzi traktuje wlos jako rzecz nieporzadana, niehigieniczna...jednak nie potrafi sie go pozbyc...czemu?... moze jest jakis powod...

mar22

Wysłany: Wto 20 Cze, 2006   Re: Golenie klejnotow...

Zenek16 napisał/a:
No wlasnie mam takie pytanko.. jak latwo i bezpiecznie oglic swoje skarby aby nic sie nie stalo i krew sie nie polala... myslalem troche nad uzyciem kremu do depilacji takiego jak kobiety uzywaja do golenia sobie nog no ale z tego co wiem to piecze strasznie... no i wlasnie co z wlosami wokolo odbytu.... jakos nie zalatwo tam sie siega...

Kucnij nad lusterkiem i delikatnie operuj ostrą (nową) jednorazówką.
Po kilku próbach, dojdziesz do wprawy :)
Daj znać jak Ci poszło :wink:

Strikerx 

Wysłany: Pon 07 Maj, 2007   odp

najpierw walnij sobie jeszcze elektryczną maszynka dupsko a potem 1razówką :)

marobb 

Wysłany: Czw 10 Maj, 2007   

ja gole klejnoty i czuje sie swieżo

pablo115

Wysłany: Pią 11 Maj, 2007   

Ja gole sobie wszystko co mam w gaciach maszynką jednorazową ... jak nigdy wczesniej się nie goliłeś to musisz maszynką elektryczną potem z włosem a nie pod włos żebyś na 1raz sobie skóry nie podrażnił a potem jak chcesz :) W upały jets poprstu zajebiscie i w ogóle wydaje mi sie że to higieniczne i fajnie wygląda :)

mlody1986 

Wysłany: Pią 11 Maj, 2007   

a jak sie ogolić, żeby było dokładnie?? bo ja zawsze jak się ogolę to zostają jeszcze czarne ślady - chyba cebulka, prawda? ale czy wy też tak macie, czy jest na to jakiś sposób?
wiem, że kosmetyczki depilują, bo mi koleżanka mowiła (ale to wrocław) ja sam nei wiem czy mam isc do kosmetyczki i spytac czy mi jaja i dupe wydepiluje - bo tak jakos glupio - gdybym wiedzial na 100%ze ktos to juz robil u jakeijs tam kosmetyczki to bym normalnie zapytal, a tak to kupa :|

pablo115

Wysłany: Sob 12 Maj, 2007   

Znajdź na www depilacja woskiem u kosmetyczi wroclaw i są miejsca gdzie deiluja kazdą okolice ciala nie ma wstydu to depilacja ....

mlody1986 

no ale czy ktoś zna takie kosmetyczki np w krakowie?? lub na podkarpaciu? czyli rzeszów lub jakieś poboczne? :) ;)

lubom 

krem depilacyjny (dobry) - najlepiej od Pań, po 10/15min zebrać krem razem z włosami.

Bezboleśnie, bezpiecznie !!

po depilacji nie mydlić golonej okolicy mydłem tylko spłukać wodą ciepła

penis.com.pl
viamax
mlody1986 

wiem, że krem dobry - chociaż do depilacji moszny nie polecam :P heh ;)
tylko,że i tak szybko odrasta.... heh...

kiedyś użyłem wosków w plastrach, później posmarowałem skórę oliwką która była załączona i totalnie wszystko co wydepilowałem pokryło się krostkami (nie było to estetyczne :| ) później już się nie depilowałem, bo się bałem ... nie wiem czy na inne plastry też mi tak skóra zareaguje, czy to może była reakcja na tę oliwkę? mieliście coś podobnego?? - nie chodzi o krostki, jak odrastają włosy ;)

mateusz_papuga

Ja dzis kupiłem krem do depilacji veet, do skóry wrazliwej.... Jak mi sie panie przygladały w supermarkecie jak przegladałem inne kremy do depilacji :D Ja siętylko usmiechałęm do nich a one od mnie... jesli dobrze pojdzie to dzis sobie wydepiluje :) i dma znać co i jak :D

Odpowiedz do tematu