Feromony. Ktoś stosował? Jakie? Działają? |
Autor | Wiadomość |
tomaszje Dołączył: 06 Cze 2006 Posty: 1 Skąd: Sosnowiec | Wysłany: Sro 07 Cze, 2006 Feromony. Ktoś stosował? Jakie? Działają? |
|
| Witam, czy ktoś z was stosował feromony, czy żeczywiście działają? czy to może jakiś kit. Jak ktoś stosował lub stosuje niech napisze jakie są rezultaty i jakie używał
Pozdrawiam | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Pon 12 Cze, 2006 |
|
| czlowiek w czasie swojej ewolucji pozbawil sie szczegolnego dzialania feromonow...teraz glownie patrzymy na wyglad i kladziemy nacisk na kontakt podczas rozmowy...feromony, ktore wydzielamy maja podrzedne znaczenie...jestesmy zwierzetami, ktore rozwijajac cywilizacje i wyzsze formy kontaktow spolecznych uracily zdolnosc do najbardziej podstawowych form zaspokajania swoich rzadzy...krzyzujemy sie w najbardziej niekorzystny i skomlikowany sposob dla natury a mimo to jest nas ponad 6 mld...feromony sa ewolucyjnie przestarzale...
jest kilka osrodkow na swiecie, ktore wciaz zajmuja sie ta tematyka...ale rozsadne jest postawienie "grubej kreski" pod feromonami...czlowiek XXI wieku (cro magnon) dziala juz na o wiele wyzszym poziomie koegzystencji i nie potrzebuje ich by sie sukcesywnie krzyzowac i rozprzestrzeniac...
wniosek: feromony sprzedawane przez wiele firm dzialaja jak placebo ( moga cos zdzialac lub nic) wiec nie nalezy pokladac w nich wiele nadziei... | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Sro 14 Cze, 2006 |
|
| z jakiej książki to przepisałeś???
"Feromony - znachorstwa XXI wieku"??? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Gość | Wysłany: Sob 17 Cze, 2006 |
|
| Te zajebiste feromony, sprzedawane w sklepach i dodawane do super drogich kosmetykow jak Kewin Klejn, są uzyskiwane ze zwierząt, nie wiem czy ludzie lecą na te zwierzęce bezwonne zapachy, bo jakos nie przyuwazylem kobiet latajacych za szympansami.
Czlowiek wydziela feromony wraz z potem, mozna uzyskać ich zwieksząną kondensacje ( nie wiem czy to dobre slowo ) przez odparowanie Wody.. Nie wiem jak sie za to zabiera od strony technicznej, ale podobno da sie tak zrobic..
Druga sprawa, mysle, że czlowiek jest na tyle rozwiniety, i inteligetny.. Ze feromony staja się bezużyteczną zabawką..
Chociaż.. jak jest naprawde to nie wiem.
Pozdro | |
| |
 |
|