Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Feromony. Ktoś stosował? Jakie? Działają?
Autor Wiadomość
tomaszje

Wysłany: Sro 07 Cze, 2006   Feromony. Ktoś stosował? Jakie? Działają?

Witam, czy ktoś z was stosował feromony, czy żeczywiście działają? czy to może jakiś kit. Jak ktoś stosował lub stosuje niech napisze jakie są rezultaty i jakie używał
Pozdrawiam

hildegrant

Wysłany: Pon 12 Cze, 2006   

czlowiek w czasie swojej ewolucji pozbawil sie szczegolnego dzialania feromonow...teraz glownie patrzymy na wyglad i kladziemy nacisk na kontakt podczas rozmowy...feromony, ktore wydzielamy maja podrzedne znaczenie...jestesmy zwierzetami, ktore rozwijajac cywilizacje i wyzsze formy kontaktow spolecznych uracily zdolnosc do najbardziej podstawowych form zaspokajania swoich rzadzy...krzyzujemy sie w najbardziej niekorzystny i skomlikowany sposob dla natury a mimo to jest nas ponad 6 mld...feromony sa ewolucyjnie przestarzale...
jest kilka osrodkow na swiecie, ktore wciaz zajmuja sie ta tematyka...ale rozsadne jest postawienie "grubej kreski" pod feromonami...czlowiek XXI wieku (cro magnon) dziala juz na o wiele wyzszym poziomie koegzystencji i nie potrzebuje ich by sie sukcesywnie krzyzowac i rozprzestrzeniac...
wniosek: feromony sprzedawane przez wiele firm dzialaja jak placebo ( moga cos zdzialac lub nic) wiec nie nalezy pokladac w nich wiele nadziei...

Bruno Pelletier

Wysłany: Sro 14 Cze, 2006   

z jakiej książki to przepisałeś???
"Feromony - znachorstwa XXI wieku"???

penis.com.pl
penilarge krem
Gość

Wysłany: Sob 17 Cze, 2006   

Te zajebiste feromony, sprzedawane w sklepach i dodawane do super drogich kosmetykow jak Kewin Klejn, są uzyskiwane ze zwierząt, nie wiem czy ludzie lecą na te zwierzęce bezwonne zapachy, bo jakos nie przyuwazylem kobiet latajacych za szympansami.

Czlowiek wydziela feromony wraz z potem, mozna uzyskać ich zwieksząną kondensacje ( nie wiem czy to dobre slowo ) przez odparowanie Wody.. Nie wiem jak sie za to zabiera od strony technicznej, ale podobno da sie tak zrobic..

Druga sprawa, mysle, że czlowiek jest na tyle rozwiniety, i inteligetny.. Ze feromony staja się bezużyteczną zabawką..

Chociaż.. jak jest naprawde to nie wiem.

Pozdro

Odpowiedz do tematu