Opryszczka. Proszę o sensowną odpowiedz. |
Autor | Wiadomość |
mmaatti2 Wiek: 32 Dołączył: 18 Lis 2011 Posty: 23 Skąd: z internetu | Wysłany: Sob 04 Sie, 2012 |
|
| a w jaki sposob przebiega leczenie? | |
| |
 |
yyylll Wiek: 33 Dołączył: 29 Lip 2012 Posty: 26 Skąd: PO | Wysłany: Sob 04 Sie, 2012 |
|
| mmaatti2 napisał/a: | a w jaki sposob przebiega leczenie? |
Acyklowir lub Groprinosin doustnie, dodatkowo można spryskiwać miejsca zajęte płynem Octenispet (ten płyn ma mnóstwo zastosowań, jest wiruso-; bakterio-; grzybobójczy) | |
| |
 |
mmaatti2 Wiek: 32 Dołączył: 18 Lis 2011 Posty: 23 Skąd: z internetu | Wysłany: Sob 04 Sie, 2012 |
|
| To wlasnie chyba ten roztwor mam w domu. Wiem ze jak to kupowalem to farmaceutka kazala mi przyjechac za dwa dni bo musieli ten roztwor zrobic. Więc chyba to mam.
Wiem ze wlasnie skutecznie hamuje to namnażanie sie wirusa.. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
yyylll Wiek: 33 Dołączył: 29 Lip 2012 Posty: 26 Skąd: PO | Wysłany: Nie 05 Sie, 2012 |
|
| mmaatti2 napisał/a: | To wlasnie chyba ten roztwor mam w domu. Wiem ze jak to kupowalem to farmaceutka kazala mi przyjechac za dwa dni bo musieli ten roztwor zrobic. Więc chyba to mam.
Wiem ze wlasnie skutecznie hamuje to namnażanie sie wirusa.. |
To był lek recepturowy robiony na zamówienie w aptece, masz skład tego leku ? tj. tą karteczkę, która była naklejona na butelce ?, chętnie przeczytam co tam jest w składzie z ciekawości, zrób zdjęcie tego jeśli możesz. | |
| |
 |
mmaatti2 Wiek: 32 Dołączył: 18 Lis 2011 Posty: 23 Skąd: z internetu | Wysłany: Nie 05 Sie, 2012 |
|
| 1% Sylufio | |
| |
 |
yyylll Wiek: 33 Dołączył: 29 Lip 2012 Posty: 26 Skąd: PO | Wysłany: Nie 05 Sie, 2012 |
|
| mmaatti2 napisał/a: | 1% Sylufio |
1% Solutio, ale czego (solutio to z łac. roztwór) | |
| |
 |
mmaatti2 Wiek: 32 Dołączył: 18 Lis 2011 Posty: 23 Skąd: z internetu | Wysłany: Nie 05 Sie, 2012 |
|
| auioli bolia , chyba tak pisze chodz pewny nie jestem...
To jest napisane jak by ktos to po pijakyu piwal wiec nie moge dokladnie sie odczytac , ale chyba takpisze | |
| |
 |
|
| mmaatti2 napisał/a: | auioli bolia , chyba tak pisze chodz pewny nie jestem...
To jest napisane jak by ktos to po pijakyu piwal wiec nie moge dokladnie sie odczytac , ale chyba takpisze |
Nic nie rozumiem, ale spoko =)
Dobra rozumiem 1 % Solutio Acidi Borici ;P
Ten roztwór nie ma żadnej wartości terapeutycznej, bo po 1 za mała dawka, po drugi kwas borny w niczym nie pomaga
Kup Octenispet i tyle | |
| |
 |
|
| Wiesz. Nie jestem lekarzem , sam nie bede sie leczyl. Musze isc do specjalisty i to takiego ktory nie oleje mojego problemu i mi pomoze.
Szedłbym z chęcią prywatnie , ale nie wiem jak mam to sobie załatwić.. | |
| |
 |
|
| mmaatti2 napisał/a: | Wiesz. Nie jestem lekarzem , sam nie bede sie leczyl. Musze isc do specjalisty i to takiego ktory nie oleje mojego problemu i mi pomoze.
Szedłbym z chęcią prywatnie , ale nie wiem jak mam to sobie załatwić.. |
poszukaj kogoś na portalu znanylekarz.pl | |
| |
 |
|