Jak sprawić przyjemność? |
Autor | Wiadomość |
oleczka Dołączyła: 19 Mar 2006 Posty: 25 Skąd: z domu ;> | Wysłany: Nie 11 Cze, 2006 Jak sprawić przyjemność? |
|
| Hmm.. mój problem polega na tym iż nie wiem jak kolesiowi będzie najlepiej.. jakie pieszczoty, co robić i takie tam.. prosiłabym o pomoc i rady | |
| |
 |
noid2600 Dołączył: 29 Maj 2006 Posty: 41 | Wysłany: Pon 12 Cze, 2006 |
|
| kurde trudne pytanie..
jak przemysle to Ci napisze ;p | |
| |
 |
kolega007 Dołączył: 20 Wrz 2005 Posty: 29 Skąd: z tąd | Wysłany: Pon 12 Cze, 2006 |
|
| Jesli chcesz sprawić chłopakowi przyjemność to zapytaj się co mu takową sprawia Myśle że sam zainteresowany będzie wiedział najlepiej | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Bziambzium Dołączył: 22 Sty 2006 Posty: 12 | Wysłany: Pon 12 Cze, 2006 Hmm |
|
| Każdy znas jest inny i podnieca nas co innego.Uważam jednak,że ważna jest spontanicznośc, my faceci, mysle bez wyjatku lubimy igraszki oralne, wiesz co mam na myśli...Mnie np poza ta forma przyjemności , podnieca strasznie jak partnerka liże mi uszy, ssie palce, jadra...W gruncie rzeczy wszystko zależy od twojej wyobrzni,pomysłowościi!!!
Pusc wodze fantazji i na pewno wszystko bedzie ok!
A jesli naprawde nie wiesz, zapytaj go po prosotu, co sprawiłoby mu najwieksza przyjemnośc..Rozmowa przede wszystkim | |
| |
 |
noid2600 Dołączył: 29 Maj 2006 Posty: 41 | Wysłany: Pon 12 Cze, 2006 |
|
| też mi się tak wydaje że najlepiej jest się spytać partnera | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Sro 14 Cze, 2006 |
|
| zapytaj - ale poprostu powinieneś być sobą!
sam zauważysz, co Go najbardziej podnieca
takie "szukanie" stref erogennych jest piękne! | |
| |
 |
oleczka Dołączyła: 19 Mar 2006 Posty: 25 Skąd: z domu ;> | Wysłany: Sro 14 Cze, 2006 |
|
| Bruno Pelletier napisał/a: | zapytaj - ale poprostu powinieneś być sobą!
sam zauważysz, co Go najbardziej podnieca
takie "szukanie" stref erogennych jest piękne! |
Małe sprostowanie... jestem dziewczyną | |
| |
 |
mateuszeq [Usunięty] | Wysłany: Sob 17 Cze, 2006 |
|
| Zrób mu loda [/b] | |
| |
 |
oleczka Dołączyła: 19 Mar 2006 Posty: 25 Skąd: z domu ;> | Wysłany: Sob 17 Cze, 2006 |
|
| mateuszeq napisał/a: | Zrób mu loda [/b] |
jak zrobić żeby było najlepiej? | |
| |
 |
rajstopmaniak Dołączył: 28 Maj 2006 Posty: 83 Skąd: Grodzisk Maz. | Wysłany: Sob 17 Cze, 2006 |
|
| Kurcze... Olu a nie lepiej zagadać do dobrej koeżanki albo popytać na forach kobiecych??
Dobra nie znam się, ale postaram się Ci pomóc.
Na początku najlepiej by było gdybyś poszukała w encyklopediach coś o budowie członka. Napewno tam napiszą Ci, że główka jest najbardziej czuła. Jeżli "zajmiesz się" nią, bardzo delikanie będziesz lizać, cząsto wyjmowac z buzi to Twój chłopak będzie wniebozwięty. Ponadto niektórzy faceci lubią gdy kobieta liże im jądra. To drugie bardzo wrażliwe miejsce. Jeszcze inni uwielbiają gdy dziewczyna bierzze do ust "całego". jeśli Twój mężczyzna ma niedużego to możesz spróbować, ale lepiej poczytaj jakieś porady, instrukcje bo można się zakrztusić
Zaraz po wytrysku koniecznie obliż jego "sprzęt" a napewno poczuje się lepiej...
To chyba tyle. Jak byś miała jeszcze jakieś pytania zagadaj | _________________ "Nie ma nic gorszego jak bezczynność..." | |
| |
 |
|