Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     WIEK - cm
Autor Wiadomość
Piotrek87

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006   

no to norma przecież u nieobrzeanego faceta... mi w ogóle nie wystaje a nawet jest jeszcze z centymetr napletka 'poza' żołędzią. w czym ci to niby przeszkadza?

marcinus1991
Gość

Nazdjeciach ten zaladz jest wypukly.. u mnie prawie wcale tej wypuklosci nie widac, kolega mowil ze u niego jest wypukly :)

Piotrek87

to zsuń napletek, wtedy bardziej wypukłość widać :) poza tym nieletni jesteś :roll:

penis.com.pl
masturbator
marcinus1991
Gość
Wysłany: Wto 16 Maj, 2006   

Co ma nieletność do tych pytań :?: :wink: Może mi ktoś wytłumaczyć, bo nie za bardzo rozumiem :D

Piotrek87

Wysłany: Wto 16 Maj, 2006   

to że jakoś mi mało pasuje opowiadanie małolatom o budowie penisa itp. nie wiem jak innym hehe. po prostu sam sie dokształć, ja takie rzeczy w twoim wieku wiedziałem, poza tym jeszcze wiele w tych kwestiach może sie zmienić u ciebie (rozmiar itd, jeśli masz stulejkce lekką możesz wyćwiczyć ją itd)

okooko

Wysłany: Pon 29 Maj, 2006   

do którego roku życia rośnie penis?

lupin

Wysłany: Pon 29 Maj, 2006   

niemam pojęcia do ktorego roku rosnie penis;/ chyba tyle ile trwa faza dojrzewania... jestem zbulwersowany ze nikt nie wypowie sie na temat fotek mojego johna :lol: :lol: :lol: http://penis.com.pl/forum...t=648&start=120

cold

Wysłany: Sro 31 Maj, 2006   taka prawda ze ...

to ile masz cm dlugosci nie ma raczej znaczenia bo facet z penisem 17cm i wiecej uprawiajacy sex z normalna kobieta nie moze sobie wlozyc penisa do konca bo sprawia kobiecie bol!!! i wspolczuje wszystkich chwalacym sie ze maja po 20cm :) Jestescie smieszni:P. Z medycznego punktu widzenia maly czlonek jest ponizej 7cm w wzwodzie(u doroslego oczywiscie) i mozna to leczyc. srednia dl to od 11 do 16 cm dlugosci.

Niektorzy maja poporstu kompleks malego czlonka , szczegolnie mlodzi ludzie. Czytaja w necie na stronie z pompkami do rozciagania ze facet majacy 16cm powinien sobie kupic pompke i bedzie mial 20cm wtedy bedzie facetem:D Wstawiaja wypowiedzi kobiet w stylu "no moim ulubionym rozmiarem jest 20cm" i kazdy mlody facet juz w koszyku ma pompke, 3 kremy i nie wiem co jescze a shop robi kase.

Panowie, to prawda ze sa kobiety co wola duze czlonki takie 17-20 ale to maja nienaturalna wielkosc pochwy, rozciagnieta. wielkosc w przedziale 11-16 jest jak najbardziej OK!!! niczym sie nie przejmujcie. Dbajcie o higienei i imponujcie kobiecie np intelektem bo duzy peni wbrew pozora nie jest potrzebny do WIELKICH doznan a wrecz przeciwnie:)

pzdr,
Rafal 17lat

Bruno Pelletier

Wysłany: Czw 01 Cze, 2006   

ale prawda jest taka, że gros kobiet na sama myśl o wielkim pytongu dostaje szału macicy ;)

a poza tym przyjemniej jest sie bawić duzym niż mały - uwierz :)

uhnc
Gość
Wysłany: Wto 13 Cze, 2006   

ja mam 16 lat i mam przy zowdzie 13 cm i mam taki sam prblem ze staje mi sam w agcaiach

marcinus1991
Gość
Wysłany: Sro 21 Cze, 2006   

JEszcze sie chcialem zapytac, czy pensis powienien w stanie wzwodu tworzyc kat prosty z cialem, czy byc ustawiony do gory :)

penisinho

ja mam 14 lat i jak wisi 7cm jak stoi 12-13 cm jak myślicie to dobre wymiary jak na mój wiek i czy jeszcze urośnie ?? :?: 8)

papiez18

Wysłany: Sro 21 Cze, 2006   wielkość

ja mam 16 lat i mój penis mierzy 18 cm ale jest zakrzywiony do dolu ale ogólnie nienarzekam tylko chciał bym sie dowiedziec czy to w czyms przeszkadza

penis.com.pl
andropenis
Bruno Pelletier

16 lat i 18cm???

hmm... jeśli to prawda, to gratuluję...

marcinus1991
Gość
Wysłany: Czw 22 Cze, 2006   

marcinus1991 napisał/a:
JEszcze sie chcialem zapytac, czy pensis powienien w stanie wzwodu tworzyc kat prosty z cialem, czy byc ustawiony do gory :)

Chciałbym jeszcze prosic o odp. do tego pytania :D

Odpowiedz do tematu