dręczy mnie to pytanie... |
Autor | Wiadomość |
Gość | Wysłany: Sob 10 Cze, 2006 dręczy mnie to pytanie... |
|
| Mam zarost ale jeszcze go nie gole. Jednak większość mówi mi abym go zgolił. nie robię tego, bo obawiam się strasznie reakcji innych na mój nowy wygląd. Boję się. Dodam, że kończę drugą klasę gimnazjum. Czy to aby nie za wcześnie? Zauważyłem u siebie również między klatką pieorsiową a szyją grupką ciemniejszych włosów i takie pojedyncze też na klacie. Powiedzcie czy ze mną coś nie tak? Wokoło sutków też je mam i przygalam ale ich coraz więcej.. help! | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Sob 10 Cze, 2006 |
|
| przepraszam.... ale czy Ty se jaja z nas robisz?? | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sob 10 Cze, 2006 |
|
| Bruno Pelletier napisał/a: | przepraszam.... ale czy Ty se jaja z nas robisz?? |
Nie nie robi, poprostu jestem młody i chyba mogę się poradzić??;/ | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
rajstopmaniak Dołączył: 28 Maj 2006 Posty: 83 Skąd: Grodzisk Maz. | Wysłany: Sob 10 Cze, 2006 |
|
| Napiszę tak: chyba tylko od Ciebie zależy czy wydepilujesz się lub zetniesz zarost. A kto tak na Ciebie patrzy?? Dziewczyny?? To nie program "Wielki Brat" gdzie uczestników szpiegują tysiące kamer.
P.S. Myślę, że i tak nikt nie zauważy... Pamiętaj - każdy jest inny, jeden dorasta szybciej a drugi wolniej. | _________________ "Nie ma nic gorszego jak bezczynność..." | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Nie 11 Cze, 2006 |
|
| miszcz - w takim razie uważam, że powinieneś zrobić tak, jak jak sam chcesz.
ja zacząłem się golić w 8 klasie szkoły podstawowej | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Nie 11 Cze, 2006 |
|
| no ja właśnie kończę 8 klasę czyli 2 gimnazjum, a ogolę się w wakacje | |
| |
 |
noid2600 Dołączył: 29 Maj 2006 Posty: 41 | Wysłany: Pon 12 Cze, 2006 |
|
| <wali glowa w sciane> miszcz czy tyś z choinki sie urwal?
wiesz co to dojrzewanie? | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pon 12 Cze, 2006 |
|
| Wiem!!!!!!! Ale czy nie mogę się poradzić, kiedy mam jakiś problem? Chyba od tego ejst to forum. Jakoś inni pisali gorsze tematy i nikt nie napisał im nic, a ja poprostu chciałem się poradzić, pogadac. Ale widzę, że nie można liczyć na nikogo? No, może nikogo. | |
| |
 |
tom_szuflandia Dołączył: 07 Maj 2006 Posty: 40 Skąd: wwo | Wysłany: Pon 12 Cze, 2006 |
|
| no mozna i tak ;d | _________________ ---- | |
| |
 |
marcinus1991 Gość | Wysłany: Wto 13 Cze, 2006 |
|
| Też jestem 2 gima... i się nie gole... wiec spoko rob jak uważasz....
A sie nie gole bo nie mam zadnego praktycznie zarostu | |
| |
 |
|