Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Mój penis proszę o pomoc
Autor Wiadomość
franek12345671 

Wysłany: Nie 15 Lip, 2012   Mój penis proszę o pomoc

Witam przedstawię wam wszystko od początku.Więc mam 16 lat jak wielu z nas wczesniej nie wiedzialem o tym ze napletek w ogole ma zchodzić z penisa pewnie przez zaniedbanie ze strony rodziców .W wieku 14 latu postanowiłem zacząc swoją ''rechabilitacje'' mówiąc krótko powoli starałem sie sciągać napletek było bardzo cięzko nawet w spoczynku na początku w ogole nie chciał zschodzić , teraz mam 16 lat i w spoczynku mogę sciągnać napletek całkiem za żołedzia a we zwodzie do połowy no ale jak sciągne w spoczynku całkiem i będzie erekcja to napletek w stanie erekcji tez będzie za żołędziem tylko jest jeszcze duzo problemów mianowicie mam na penisie dużo syfu juz z dnia na dzien staram sie go pozbywać i nawet mi to wychodzi ale ja tylko płukam wodą bo dotknąc penisa sie nie da bo boli po prostu moze to jest nadwrażliwośc bo wczesniej napletek przez 14 lat był zakryty i nie myłem go w ogole albo może jakieś zapalenie cewki czy coś bo mam ją czerwoną nie da sie ukryć proszę o wasze opinie jak moge usunac skutecznie ten syf no nie wiem prosze o wasze opinie.

ZmarszczonyFred
[Usunięty]

Wysłany: Nie 15 Lip, 2012   

myslę, że powinienes jak najszybciej udać sie do lekarza najlepiej do urologa...

[ Dodano: Nie 15 Lip, 2012 ]
do czasu wizyty możesz równiez przemywac rumiankiem ale nie zwlekałbym z wizytą

franek12345671 

no ale tak ze do lekarza szybko to kazdy sobie moze powiedziec:D mi chodzi o konkretne odpowiedzi co i jak co to moze byc i w ogole...

penis.com.pl
orgasm contol
ZmarszczonyFred
[Usunięty]

konkretnie to moge powiedziec tyle: masz stulejke i przez to nie masz możliwości utrzymywania odpowiedniej higieny i stad stan zapalny. Podejzewam że czeka Cie zabieg usuniecia stulejki ale najpierw wyleczenie stanu zapalnego...dla tego jak najszybciej do lekarza bo tylko lekarz widząc to na własne oczy będzie w stanie zadecydować o sposobie leczenia...

Odpowiedz do tematu