Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     cos o pompowaniu
Autor Wiadomość
tigerpump

Wysłany: Czw 08 Cze, 2006   cos o pompowaniu

Znalazlem fajna stronke http://www.tigerpumping.com/main.html i tu jeszcze filmik dostepny na stronie http://www.extremecock.co...clown060328.wmv
Jezeli to jakas sciema z tym pompowaniem wacka to te wszystkie zdjecia sa przerobione. Dawajcie jakies komentarze co mylicie o tym a nie tylko zagladacie. Pozdrawiam

Fafalek

Wysłany: Czw 08 Cze, 2006   

Zgadzam się jest to możliwe sam pompuje od miesiąca i powiem że efekty są zadowalające, również pompuję mosznę, miałem problem gdy było zimno tak rypana się pomniejszała aż uciskała mi jaja, dziś po miesiacu problem minał. ale wszystko z rozwagą. mały mamy wybor pompek nie widziałem pompek z kloszem na mosznę i penisa o wiekszym fi.

tigerpump

Wysłany: Pią 09 Cze, 2006   

ja zrobilem pompke z sloika po kawie szklanego w ktorym wywiercilem dziure, kupilem wezyk z zoologicznego i idealnie pasuje do niego wentyl od roweru cisnienie reguluje sie za pomoca wlasnorecznego wsysania powietrza, chyba najbezpieczniejszy sposob pompowania. Sam pompuje i jajka i vacka i jest ok. oczywiscie wszystko z rozwaga. Poczytajcie co ten koles pisze na temat pompowania.

penis.com.pl
orgasm contol
tigerpump

Fafalek pochwal sie zdjeciami jaki ci idzie

Fafalek

foty podrzuce, ale nie wiem jak? co do pompy kupiłem na allegro red pump, i jestem z niej zadowolony najleprze efekty są podczas kąpieli w wannie, generalnie zawsze pompuje wieczorkiem po prysznicu oglądając tv :) gdzieś około 1,5 h z przerwami masując :) , podczas dnia mam założonego mrbig, choć już ktoś się wypowiadał że to kaszana ja twierdze że nie jest taki zły za te pieniądze,chodze po drabinie po dachu prowadze auto nie przeszkadza to za bardzo i nie widać wogóle, no chyba że ktoś będzie śmigał w leginsach to co innego, jakie fi ma słoik i czy jest szczelny? piszesz że szklany? jak wywierciłeś dziurę?

tigerpump

Polecam Kawe Prime, rozpuszczalna jest w miare dobra, ale tylko dlatego że słoik ma grube szkło, i ma ciekawe proporcje,z dziura byl problem, bo nie tak łatwo wywiercic w szkle dziure by nie peklo, ale sie udalo wiertarka przez okolo 30mni, masakra hyhhy ale wyszedlem z zasady ze Polak potrafi i sam predzej zrobi niz wyda kase. Na dziure zalozona jest uszczelka obsmarowana budaprenem i wszystko ladnie trzyma, tylko słoik wydaje sie juz za mały. yhhy Orgazmy po tym pompowaniu sa swietne.

tigerpump

Wysłany: Pią 09 Cze, 2006   ZDJĘCIA

Jeżeli ktoś ma ochotę pochwalić Sie swoimi rezultatami z pompowania vacka a nie ma jak umieścić zdjęć, bo nie ma serwera, to możecie wysyłać na adres michas123@tlen.pl. Ja umieszczę je na swoim serwerze i następnie na stronie penis.com.pl. Fajnie gdyby zdjęcia były:

1. Przed pompowaniem
2. w trakcie pompowania
3. Po pompowaniu

Daje pierwsze swoje zdjęcie:)

Zdjęć nie będę zachowywał dla siebie, bez przesady, mam mało czasu i to może opóźnić włożenie ich na stronie, ale wszystkie przysłane na pewno sie znajdą. Konieczniejakis nick, kogo są, bym wiedział jak opisać.

Pozdrawiam pompkowiczów.

tigerpump

Wysłany: Pią 09 Cze, 2006   POMPOWANIE

Takie moje kiepskie rady w sprawie pompowania:

1. Nie polecam pompowania na sucho, czyli wqarto vacka najierw nasmarować olejkiem, a na tigerpump polecja najlepiej jakiś lubrykat z witamina E I D
2. Najlepiej pompować vacka jak jest cieply, czyli jak kolega napisał po ciepłym prysznicu
3. Nie pompować na siłe, ważne by było to komfortowe pompowanie tak by nie odczówać żadnych dolegliwości by nic nie bolało
4. Podobno pompowanie z małą iloscia wody w pompce jest skuteczniejsze (ciepła woda) tak jak piszą na tigepump.
5. po piate wszystko z rozwaga. ;) ))

Fafalek

ja jednak wolę pompować w kloszu długim niż szerszym,ponieważ wacek idzie w długość,potwierdzam że wacka i mosznę trzeba dobrze wysmarować waleziną itp,ja generalnie stwierdzam same plusy po pompowaniu,zachęcam wszystkich dygających,jest ok :)

Smooth

Wysłany: Pią 06 Kwi, 2007   

Co daje popowanie? wiekszy rozmiar ? wieksza grubosc? jak dlugo trzeba popowac? ile razy dziennie? po jakim czasi jest widoczny efekt ? czy sa to rezultaty na stale?

[ Dodano: Sob 07 Kwi, 2007 ]
Prosze od odpowiedz na moje pytania bo zastanawiam sie nad kupnem tej pompki ale ne chce znowu wydawac kasy na cos co jest nieskuteczne :(

newuser 

Wysłany: Nie 08 Kwi, 2007   

mam pytanie do uzytkownikow pompki toy-joy. (to ta o ktorej byla mowa wyzej, ta z allegro). Czy to normalne ze po sesji pompowania penis szybko przechodzi w stan "spoczynku"? iby reklamuja ze dzieki tym pompka koniec z impotencja itd. ale jakos ciezko utrzymac erekcje taka jak podczas pompowania. 2 sprawa- na czubku klosza-tam gdzie jest taki wypustek na ktory zakladamy rurke do gruszki szybko mi sie zepsul-trzeba uwazac zeby nie wygiac za mocno gruszki bo moze ten kawalek plastiku peknac-wiecie jak to mozna naprawic i czy wam tez sie to przytrafilo? A wogole extra sprawa z tym pompowaniem-rzeczywiscie na grubosc idze eleganko, fajna zabawka :D

Smooth

Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007   

a na dlugosc jak idzie?? uroslo cos czy tylko na grubosc??:>

newuser 

te pompki z allegro maja szeroki cylinder i dlatego idzie glownie na grubosc-musialbys kupic pompke z wezszym cylindrem

penis.com.pl
tabletki penilarge
Smooth

ja szeroki jest ten cylinder?? moze jakies linki z pompkai i mniejszym cylindrze niz ta z allegro bys mogl zapodac:) z gory dzieki i pozdrawiam

tofff

Wysłany: Pon 14 Maj, 2007   

bez przesady.. cylinder tu nie ma za duzo do gadania.. nie wazne jaki by byl musi zostac miejsce - kanal przelotu powietrza pod cisnieniem. Trzeba by sie przyjdzec filozofi pompowania, aby zrozumiec dlaczego idzie bardziej w szerokosc niz w dlugosc.. Przyjrzec sie bardziej dokladnie na dzialanie podcisnienia na komorki penisa.. i mysle, ze w tym sie znajdzie odpowiedz, dlaczego penis tak bardzo sie pogrubia a nie idzie w dlugosc.. chociaz ten 1 cm jest mozliwy na dlugosci do 2 max... nei ma co sie spdoziewac mega rezultatow na dlugosci, ale na grubosc... to napewno po minimalnie 8miesiacach... zobaczycie roznice.. ludzie mowia ze po 6... ale te pierwsze miesiace to przyzwyczajenie skory do rozciagania i tak dalej..

Odpowiedz do tematu