| Kurczacy się penis |
| Autor | Wiadomość |
kamil93 [Usunięty] | Wysłany: Wto 03 Lip, 2012 Kurczacy się penis |
|
| | No więc panowie.. jak to z wami jest czy po kąpieli w jeziorze/morzu/stawie/basenie kurczy wam się mały? U mnie różnie to bywa, czasami nawet po większej dawce alkoholu tak się dzieje, czy to normalne? | |
| |
 |
leon1988 Wiek: 38 Dołączył: 26 Cze 2007 Posty: 85 Skąd: z nikąd | Wysłany: Wto 03 Lip, 2012 |
|
| Jeżeli jest zimno to się kursy, normalne. Czy po alkoholu też się kurczy??? U mnie raczej się rozszerza | |
| |
 |
kamil93 [Usunięty] | Wysłany: Wto 03 Lip, 2012 |
|
| Dzięki, no właśnie gdy jest chłodno, zimna woda chlupnie po jajkach to nieciekawie tak w bokserkach wyglądamy - pytam bo ciekawi mnie czy też tak macie, czy to raczej ja mam sie martwić.
Po alkoholu, pijąc przed 4 dni na majówce, w chłodną noc niewykrzesiłbym siły by cokolwiek zdziałać z moim małym | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
sikora92 Wiek: 33 Dołączył: 31 Paź 2011 Posty: 262 Skąd: Wielkopolska | Wysłany: Sob 07 Lip, 2012 |
|
| | Mi czy to po zimnym prysznicu czy kąpieli w jeziorze też penis się kurczy. | _________________ sikora92 | | | |
| |
 |
drobineek Wiek: 34 Dołączył: 15 Sty 2012 Posty: 25 Skąd: katowice | Wysłany: Nie 08 Lip, 2012 |
|
| nigdy po alkoholu ale po zimnym prysznicu/kąpieli itp owszem | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Nie 08 Lip, 2012 |
|
|
Tak. To normalne. Alkohol nie ma na to wpływu ale powoduje raczej rozszerzenie komórek organizmu więc częściej powoduje rozszerzenie np. mosznej a kurczenie się przypadku który opisałeś pewnie wynika z innych przyczyn. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
ZmarszczonyFred [Usunięty] | Wysłany: Nie 08 Lip, 2012 |
|
| mnie też sie kurczy po zimnej wodzie albo po ciężkim wysiłku | |
| |
 |
haster69 Dołączył: 14 Sty 2012 Posty: 380 Skąd: Wlkp. | Wysłany: Pon 23 Lip, 2012 |
|
| Każdemu się kurczy Nie ma na to reguły. | _________________ http://zbiornik.com/go/9L3w!/ <-- skopiuj całość i przejdź do mojego konta na zbiorniku | |
| |
 |
| |