Klejący się napletek |
Autor | Wiadomość |
grajekb Dołączył: 18 Lip 2009 Posty: 1 Skąd: gasdj | Wysłany: Nie 05 Wrz, 2010 Klejący się napletek |
|
| Hej,
mój problem polega na tym, że dosyć mocno klei mi się napletek i żołądź, nawet zaraz po kąpieli. Czy odpowiednim lekarzem do zdiagnozowania przyczyny będzie dermatolog?
EDIT:
Klei się samoistnie, mazi żadnej nie ma, żadnych zmian skórnych też nie zaobserwowałem. | | |
| |
 |
Rufus1 Dołączył: 16 Sie 2010 Posty: 369 Skąd: Lubuskie | Wysłany: Pon 06 Wrz, 2010 |
|
| grajekb, ja uwazam , że bardziej adekwatny bedzie lekarz urolog | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Pon 06 Wrz, 2010 |
|
| A mi się wydaje że jednak dermatolog. Urolog jest od układu moczowo-płciowego a dermatolog od skóry. A to że klei się napletek (chociaż nie wiem jak może się kleić czy wydziela śluz czy jest to stan zapalny a może grzybica) jest spowodowane problemem dermatologicznym. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Rufus1 Dołączył: 16 Sie 2010 Posty: 369 Skąd: Lubuskie | Wysłany: Pon 06 Wrz, 2010 |
|
| andrzejgadarr, dlatego zasugerowalem urologa bo nie zanamy odpowiedzi jak zaznaczyles wczesniej od czego sie klei , jesli jest spowodowane zmianami chorobowymi np. grzybica to jak najbardziej dermatolog , a jak spowodowane samoistnym bez występujacej przyczyny wystepowanie sluzu to chyba bardziej urolog | |
| |
 |
yeti123 Dołączył: 20 Cze 2012 Posty: 1 Skąd: wrocław | Wysłany: Sro 20 Cze, 2012 wg mnie to grzybica lub brak flory |
|
| Witam,
widziałem kiedys porady na stronie, które mnie osobiście pomogły. Kuracja całkowicie natrualna i niedroga.
To było na
www.fungus.com.pl
Powodzenia | _________________ Yeti, wszystko uzależnia. Wybierz to Co zniewoli Cie mniej lub pozwoli Ci żyć. | |
| |
 |
|