Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Czy mój penis nie jest za mały ?
Autor Wiadomość
adirage 

Wysłany: Wto 12 Cze, 2012   

14,5 to zacny rozmiar. Na pewno zacniejszy niż 13.

małyperes 

Tak sobie myślę co byście zrobili na moim miejscu - wózek i 11cm...

Ale różnica między nami jest taka, że Wy jesteście prawiczkami, a ja nie.

Seks mam prawie codziennie.

johny17l 

PrzegralemZycie napisał/a:
Nie widzę żadnego związku z moją osobą.
Także z internetu: "Narcyzm ma kilka specyficznych dla siebie elementów. Chociaż możemy go niekiedy utożsamiać z egoizmem, to jednak to drugie pojęcie nie wyczerpuje znaczenia narcyzmu. Osoby narcystyczne są skoncentrowane na sobie, ale niekiedy jest to powodem ich znacznego cierpienia, gdyż po prostu nie są zdolne do "wyjścia poza siebie", "zapomnienia o sobie", pełniejszego skoncentrowania się na drugim człowieku. Osoby te cierpią też znacznie z powodu swojego stanu i niemożności jego zmiany." Po prostu jesteś zapatrzony w siebie i chcesz udowodnić światu, że jeżeli ktoś ma takie cechy fizyczne jak ty to ma mówić "przegrałem życie". Ja po prostu nie rozumiem jak możesz mieć takie klapki na oczach. Świat jest nieskończony, daje nieskończoną ilość możliwości . Trzeba uwolnić swoje myślenie od tego jak wyglądam, jakiego mam fiuta. Ludzie mają nieraz okropne choroby, strasznie wyglądają, nie mają pół twarzy, a jednak odnajdują w życiu miłość i szczęście. A ty nie chcesz najwyraźniej tego odnaleźć. Dlatego to mnie tak wkurza. Ta hermetyczność.

penis.com.pl
penilarge krem
Szkwał 

Wysłany: Sro 13 Cze, 2012   

A jak wy mierzycie te penisy ? Prawidłowo powinno się mierzyć od kości łonowej, czyli przyciskając linijkę aż poczuje się opór.

Rivaldo

Wysłany: Pią 22 Cze, 2012   

Przegrałem życie polecam ci tą dyskusję na naszym forum:
http://www.penis.com.pl/forum/viewtopic.php?t=5384
Myślę, że znajdziesz tam wiele odpowiedzi na swoje psychiczne i fizyczne kompleksy.

[ Dodano: Wto 26 Cze, 2012 ]
przegrałem Zycie - zobacz też tę sondę.
http://facet.wp.pl/kat,10...,wiadomosc.html
Wynika z niej, że 51% mężczyzn ma penisy wielkości od 12,5 do 17 cm max. A łączna liczba głosów to: 73402. Jest to więc w dużej mierze obiektywne.

Odpowiedz do tematu