Prawdopodobnie mam stulejke, pieczący żołędź i szybka erekcj |
Autor | Wiadomość |
dper19 Dołączył: 04 Cze 2012 Posty: 2 Skąd: Szczecin | Wysłany: Wto 05 Cze, 2012 Prawdopodobnie mam stulejke, pieczący żołędź i szybka erekcj |
|
| Witam
Mam problem gdyż napletek schodzi do korony żołędzia i dalej stóp, i boli, do tego nie ma możliwości dotyku żołędzia bo piecze. A szybka erekcja może być spowodowana stulejką?
Co może oznaczać nieraz występujący ból jądra prawego?
I ostatnie pytanie od czego zależy jakość spermy i czy po wytrysku po dalszej leci mocz to jest to prawidłowe?
Pozdrawiam | |
| |
 |
ZmarszczonyFred [Usunięty] | Wysłany: Wto 05 Cze, 2012 |
|
| Wyglada to na stulejkę, a pieczenie żołędzi może byc objawem infekcji i powinienes jak najszybciej udac sie do urologa. Powodów bólu jądra może byc wiele od za ciasnych gatków uciskających moszne do powaznych jak zapalenie najądrza skretu powrózka nasiennego i innych. Zrób sobie liste wszystkich objawów i pytań zanim pójdziesz do lekarza to pomoże lekarzowi w wystawieniu prawidłowej diagnozy...powodzenia | |
| |
 |
dper19 Dołączył: 04 Cze 2012 Posty: 2 Skąd: Szczecin | Wysłany: Wto 05 Cze, 2012 |
|
| Rozumiem, a co do erekcji?
Znasz jakiegoś dobrego lekarza w zach_pom? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
ZmarszczonyFred [Usunięty] | Wysłany: Wto 05 Cze, 2012 |
|
| ciasny napletek bardziej stymuluje żołądź i może powodować szybszą erekcję...co do lekarza to google dał taką liste http://www.znanylekarz.pl...orskie/szczecin poczytaj opinie i zdecyduj sam do którego się udać...pozdrawiam | |
| |
 |
|