Dziwny pryszcz? |
Autor | Wiadomość |
exodus2880 Dołączył: 04 Cze 2012 Posty: 5 Skąd: lubin | Wysłany: Pon 04 Cze, 2012 Dziwny pryszcz? |
|
| Witam.
Nazywam sie Kamil mam 20 lat.
Od tygodnia zauważyłem dziwną krostke na mosznach. Na początku była mała ale teraz już urosła. Jest to biała duża krosta i niewiem czy to zwykły biały płyn, który należy wydusić lub samo wyleci i przejdzie czy jest to coś poważniejszego.
Dodam, że to nie boli jedynie teraz jak jest większa to jak mocniej dotkne albo gdy otrze o bielizne.
Żadnych innych więcej krost nie ma jest tylko ta jedna.
Zamieszczam zdjęcie: http://www.picshot.pl/public/view/126001
Proszę o jaknajszybszą pomoc bo troche mnie to prawde mówiąc martwi.
Pozdrawiam | |
| |
 |
janstando Wiek: 39 Dołączył: 02 Sie 2011 Posty: 19 Skąd: Inowrocław | Wysłany: Pon 04 Cze, 2012 |
|
| witam, też miałem kiedys podobną krostę też w tym miejscu, miałem ja ok miesiąc i się wkurzyłem i przebiłem ją zdezynfekowaną igłą i wycisnąłem, po 3 dniach nie było śladu po niej. | |
| |
 |
exodus2880 Dołączył: 04 Cze 2012 Posty: 5 Skąd: lubin | Wysłany: Pon 04 Cze, 2012 |
|
| czyli mam rozumiec, że to nic groźnego wystarczy wydusić i po problemie tak? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Dawid159 Dołączył: 18 Sie 2011 Posty: 107 Skąd: Katowice | Wysłany: Pon 04 Cze, 2012 |
|
| Ja bym ci jednak nie polecał wyciskać tego...Poczekaj z tydzień i jeśli ci nie przejdzie to udaj się do lekarza . (przynajmniej ja bym tak zrobił ) | |
| |
 |
exodus2880 Dołączył: 04 Cze 2012 Posty: 5 Skąd: lubin | Wysłany: Pon 04 Cze, 2012 |
|
| hmmm no na początku poczekam jeszcze kilka dni zobacze jak to bedzie ewentualnie potem moze sprobuje to wycisnac .
czyli moze to byc cos niedobrego? | |
| |
 |
janstando Wiek: 39 Dołączył: 02 Sie 2011 Posty: 19 Skąd: Inowrocław | Wysłany: Pon 04 Cze, 2012 |
|
| można czekać i czekać , czekałem miesiąc i przejmowałem się co to może być zamiast od razu to wycisnąć i po problemie | |
| |
 |
yyylll Wiek: 33 Dołączył: 29 Lip 2012 Posty: 26 Skąd: PO | Wysłany: Nie 29 Lip, 2012 |
|
| To jest kaszak, jak wyduszasz to tylko czystą igłą, poza tym przed wyduszaniem umyj to miejsce mydłem, kup płyn Octenisept - spryskaj - pozostaw do wyschnięcia - nakłuj igłą- wyduś wszystko (od boków i od góry ciśnij)- spryskaj Octenisept'em- zastosuj raz dziennie w to miejsce antybiotyk np. Tribiotic - nie wda sie zakażenie w ten sposób . | |
| |
 |
|