Sciagniety napletek a wytrysk |
Autor | Wiadomość |
19latek Dołączył: 23 Maj 2012 Posty: 3 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 01 Cze, 2012 Sciagniety napletek a wytrysk |
|
| Czy chodzac ze sciagniietym napletkiem mam jakies szanse przedluzenia czasu do wytrysku? I czy to nie jest w jakis sposob niebezpieczne lub niezdrowe gdy zoledz sie tak wysusza? | |
| |
 |
marcinekk 
Wiek: 41 Dołączył: 02 Sie 2011 Posty: 43 Skąd: olkusz | Wysłany: Pon 04 Cze, 2012 |
|
| witam, żaden problem to jest bardzo higieniczne ja mam ściągnięty napletek odkąd pamiętam i nie gromadzi się mastka, a co do tego że będzie suchy wystarczy raz w tygodniu zmarować jakimś kremem np penilarge. Stosunek też się wydłuży bo żołądź będzie mniej wrażliwa co spowoduje wydłużenie stosunku, tzn będziesz go bardziej kontrolował . | |
| |
 |
Lod w sercu Dołączył: 09 Mar 2012 Posty: 10 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 05 Cze, 2012 |
|
| jak można to zrobić u mnie np jak ściągnę napletek w dół to po chwili sam wraca i zakrywa żołądź.. nie wiem.. nie chce na siłe plastrami tego robić.. jakie są sposoby na to ? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Piotr05 Wiek: 29 Dołączył: 02 Kwi 2012 Posty: 40 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 05 Cze, 2012 |
|
| ja mam zciągnięty i ruwnierz masturbacja trwa dłużej urzydkownik artti miał metode musisz poszukać | |
| |
 |
|