Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     brązowa plama na penisie. pomocy!
Autor Wiadomość
dareqpress 

Wysłany: Nie 06 Maj, 2012   brązowa plama na penisie. pomocy!

witam. niestety od nadmiernej masturbacji najpierw zaczerwienila mi sie skora, po czym przybrala bardzo ciemny kolor. teraz wyglada to nieciekawie, gdys jest bardzo widoczna i wyraznie ciemniejsza od restzy penisa. nie wiem co robic. jestem pewien ze to nie zadna choroba tylko po prostu skutek mojej glupoty. co robic? jakiej masci zazywac? pomocy!

[ Dodano: Sob 12 Maj, 2012 ]
czy jest tu ktos w stanie mi pomoc??

stefffffcio 

Wysłany: Sob 12 Maj, 2012   

krem alantan plus, bez recepty. Na podrażnienia :)
ewentualnie wstaw fotki to zobaczymy o co biega

dareqpress 

Wysłany: Pon 14 Maj, 2012   

wstawilbym fotki ale nie mam aparatu.. no jest to po prostu ciemna plama na srodku penisa. najpierw byla czerwona, podrazniona, pozniej sie zaciemnila strasznie. ten alantan + pomoze? zredukuje te barwe??

penis.com.pl
andropenis
ZmarszczonyFred
[Usunięty]

Wysłany: Pon 14 Maj, 2012   

na środku penisa to znaczy gdzie?? na żołędzi masz te plamę? boli piecze swędzi?

dareqpress 

Wysłany: Wto 15 Maj, 2012   

na zoledzi ale nieodslonietej. masturbowalem sie dwoma palcami i w miejscu w ktorym trzymalem palec, skora sie przecierala.. dlatego byla zaczerwieniona i zaczela sie sciemniac, a teraz w tym miejsuc mam po prostu ciemna plame, nei wiem czy zdjecie by wam pomoglo bo wyczerpalem temat i teraz nie wiem co robic. chcialbym to rozjasnic, jakos zredukowac by nie bylo tak widoczne, ale nie wiem jaka masc moze mi pomoc

[ Dodano: Wto 22 Maj, 2012 ]
co robic zeby rozjasnic te plame, pomocy!!

stefffffcio 

Wysłany: Wto 29 Maj, 2012   

mowilem Ci kup sobie alantan plus i smaruj przez 2 tygodne, posmaruj zołądź i naciągnij napletek i zostaw tak np na noc lub na dluzszy czas. i tak 2-3 razy dziennie powinno pomoc, mi pomoglo na grudke zapalna

[ Dodano: Wto 29 Maj, 2012 ]
a jak nie pomoże to marsz do doktora bo może to być jakaś groźna zmiana jesli nie zniknie!

Odpowiedz do tematu