| kąpielówki |
| Autor | Wiadomość |
misiek308 Wiek: 28 Dołączył: 27 Maj 2012 Posty: 1 Skąd: warszawa | Wysłany: Nie 27 Maj, 2012 kąpielówki |
|
| witam nie długo jadę na wycieczkę i pójdziemy na jakieś źródła termalne w zakopanym.
Nie wiem jakie kąpielówki kupić
mam lekki brzuszek ale to raczej takie złudzenie poprzez klatkę piersiową lejkowatą.
I nie wiem szorty czy bokserki kąpielowe i tak żeby się nie wyróżniać
może zaproponujecie coś z allegro lub innych stron | |
| |
 |
drobineek Wiek: 34 Dołączył: 15 Sty 2012 Posty: 25 Skąd: katowice | Wysłany: Nie 27 Maj, 2012 |
|
| | sprawdź pierwsze czy w tych źródłach nie ma jakis obostrzeń w kwesti kąpielówek, czasem np. szorty są niedozwolone | |
| |
 |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Pon 28 Maj, 2012 |
|
| Kup kąpielówki jak bokserki, w zasadzie takie jakie ci się będą podobać z dowolnego sklepu sportowego. Bokserkowe tylko dlatego że jak masz ewentualny brzuch to nie będą tego podkreślać.
Szortów bym odradzał jeśli nie miałeś wcześniej z nimi do czynienia i jak przedmówca pisał, często są niedozwolone.
Natomiast już poza gustem polecam zakup kąpielówek o nietypowej barwie lub wzorze - nie szukaj czarnych bądź granatowych a np czerwone lub zielone - to przyciąga uwagę w sposób pozytywny | _________________ TereFere. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
| |