Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Rozmiar penisa
Autor Wiadomość
DJM89 

Wysłany: Pią 18 Maj, 2012   

Wszystko co piszesz wynika z Twoich doświadczeń. Jakich?
Takich, że każdy kumpel mówi, że zrobił dobrze pannie, bo ma 20cm, a reszta to mikrusy?
Ty masz ciągle niepowodzenia z kobietami, bo uznajesz, że na 2 randce będziesz musiał zdjąć bokserki i zachowujesz się jak desperat. Tobie się wydaje, że gdybyś jutro obudził się ze sprzętem 3cm dłuższym to kobiety będą same wchodzić Ci do łóżka, będą się pchały do związku z Tobą?

PrzegralemZycie 

Jakie randki? :D Ja w życiu kobiety za rękę nie trzymałem a ty mi o randkach. Prędzej dziewczyna by się pocięła niż ze mną gdzieś wyszła i ja doskonale wiem dlaczego.

3 cm zrobiłoby ze mnie tylko człowiek, który może odważyć się pójść do prostytutki. wolałbym 1 cm + wyprostowanie.

Ale gdybym obudził się jutro z 22 cm penisem, odpowiednią grubością, byłby prosty, to tak, kobiety pomimo tego ze jestem fizycznie wstrętny, pchałyby mi się łóżka.

DJM89 

Gdybyś miał takiego i ze swoim podejściem to jestem pewien, że co najwyżej byś zaliczył dziwkę.
Jak Ci kobieta ma się wepchać do łóżka skoro ogólne Twoje zachowanie odstrasza?
Bądź facet, wypchnij klatę do przodu. Naucz się pewności siebie. Niestety Ty uważasz, że pewność siebie = fiut.
Wchodzisz na disco, chcesz wyhaczyć jakąś łatwą do obrócenia w aucie. Pokażesz jej co masz między nogami na sali, czy w normalniejszy sposób zwrócisz na siebie uwagę?

Wiem jedno, że facet musi pociągać fizycznie, charakterem, zachowaniem aby kobieta chciała czegokolwiek. A Ty na chwilę obecną pokazujesz, że nic nie oferujesz.

penis.com.pl
tabletki penilarge
PrzegralemZycie 

A skąd ty wiesz jak się zachowuje na co dzień? Myślisz ze latam wszędzie i jęczę jaki to jestem beznadziejny? Do mojego zachowania w realnym życiu nie mam sobie nic do zarzucenia. Ale to nie zmienia faktu, że jak się nie pociąga kobiety fizycznie, to można sobie pomarzyć o seksie bez pieniędzy. Już nie wspominam o upośledzeniu penisa.
Jak ktoś jest dobry w łóżku, ma porządny sprzęt, to tak kobiety spałyby ze mną bez problemu, nawet gdyby wyglądał tak ohydnie jak teraz.

ZmarszczonyFred
[Usunięty]

Ty se jaja robisz nie wierzę juz w te brednie które tutaj pier .dolisz :twisted: :twisted: :twisted:

Odpowiedz do tematu