Czy mam założyć nową kategorię dla osób kochających "in |
Czy mam założyć nową kategorię dla osób kochających "inaczej"? |
Tak |
|
69% |
[ 57 ] |
Nie |
|
30% |
[ 25 ] |
|
Głosowań: 82 |
Wszystkich Głosów: 82 |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Wto 05 Cze, 2007 |
|
| A czy homosexualiści nie mają penisów????? | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
ankylosaurus 
Dołączył: 09 Maj 2007 Posty: 96 Skąd: kraków | Wysłany: Wto 05 Cze, 2007 |
|
| Tak, o penisie.
Ale powstają tematy typowo "homo" i według mnie o to, wszystkim na "nie" chodzi. | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Sro 06 Cze, 2007 |
|
| ale powstają też tematy hetero - i co w tym złego?? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
ankylosaurus 
Dołączył: 09 Maj 2007 Posty: 96 Skąd: kraków | Wysłany: Sro 06 Cze, 2007 |
|
| Nic.
Ale staram się tylko pokazać, co na myśli mają Ci na "nie". Bo gdyby mówiło się tu tylko o penisach, nikt nie miał nic przeciwko, a że powstają tematy typu: "jak poderwać kolegę, bo jadę z Nim na wycieczkę" to pojawiają się przeciwnicy... I nie docierają do mnie argumenty: "co za różnica czy g..., czy nie, bo i tak ma penisa, a to forum o penisach", bo tu nie mówi się tylko o penisach. ;]
A tak swoją drogą, to JA nie widzę potrzeby zakładania osobnego działu... bo jeśli zauważam temat, który jest dla homoseksualistów, po prostu omijam, bo taki dział mnie nie interesuje... Proste, korzystne. ;] | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Sro 06 Cze, 2007 |
|
| Bo gdyby mówiło się tu tylko o penisach, nikt nie miał nic przeciwko, a że powstają tematy typu: "jak poderwać kolegę, bo jadę z Nim na wycieczkę"
ale są też tematy dotyczące związków heteroseksualnych... i wtedy nikt nic nie mówi... bo to poprawne politycznie... żenada... | |
| |
 |
ankylosaurus 
Dołączył: 09 Maj 2007 Posty: 96 Skąd: kraków | Wysłany: Sro 06 Cze, 2007 |
|
| Słuchaj... czytaj właściwie
Dopiero teraz widzisz, jaki świat jest dla gejów? To, co pisałem było OBIEKTYWNE i według mnie, jak najbardziej prawdziwe, co nie znaczy, że i ja chcę Ciebie, wraz z innymi odseparować. Fakt jest faktem, że gdyby nie te tematy homofoby nie persfadowałyby tu haseł "anty-homo". Przykro mi, ale nie moja wina.
I jak już napisałem, jak nie chcę czegoś czytać, na przykład tematy "homo", to po prostu nie czytam... a, że inni tak nie robią, tylko włażą na nie, żeby wszystkich zbesztać, to już inna bajka... | |
| |
 |
Kakadu181 Wiek: 31 Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 78 Skąd: z kątowni | Wysłany: Czw 07 Kwi, 2011 |
|
| Wielkie NIE! Nie ma kochających inaczej -.-
Poza tym... getto zróbcie sobie dla heteryków!
Sama ta propozycja światczy o nietolerancji i próbie izolacji!
HOMOPHOBIA IS SO GAY! | _________________ W razie pytań zapraszam na PW Odpowiem na wszystkie wiadomości | |
| |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Czw 07 Kwi, 2011 |
|
| Kakadu181, w archeologa się bawisz? Odkopałeś temat sprzed blisko 4. lat. Patrz trochę po datach postów, bo czas na oddawanie głosów już dawno minął. | |
| |
 |
Piotr05 Wiek: 28 Dołączył: 02 Kwi 2012 Posty: 40 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 15 Maj, 2012 |
|
| tak | |
| |
 |
masterp Wiek: 40 Dołączył: 17 Lis 2011 Posty: 206 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 15 Maj, 2012 |
|
| Pedalstwo to dewiacja, a sodomia jest grzechem głównyi i jest karana piekłem ja osobiscie brzydzę się pedalstwem i nie życzę sobie promocji tego świnstwa w internecie !!! | _________________ masterp | |
| |
 |
ZmarszczonyFred [Usunięty] | Wysłany: Wto 15 Maj, 2012 |
|
| Masterp nie dałes uśmiechnietej buźki żeby ludzie wiedzieli że żartujesz...bo chyba nie mówisz poważnie??? | |
| |
 |
|