Oral |
Autor | Wiadomość |
lupin Dołączył: 12 Maj 2006 Posty: 26 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 29 Maj, 2006 Oral |
|
| Mam takie pytanko co do orala... W jaki sposob mozna "opoznic" orgazm mezczyzny przy oralu. Jak dziewczyna robi laske to czasem poprostu zbyt szybko sie eksploduje.... | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Wto 30 Maj, 2006 |
|
| ile Ty masz lat człowieku, że zadajesz takie durne pytania? | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Wto 06 Cze, 2006 |
|
| ja mam 16 lat i jak moja laska mi ciągnie to chciał bym sie juz spuscic ale nie potrafie za mało mnie to podnieca a jak bym sie chciał spuscic podczas oral to zajeło by to ok 30 min | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Wto 06 Cze, 2006 |
|
| bo widocznie ona nie potrafi robić loda...
spróbuj z kolegą mężczyźni wiedzą najlepiej jak się zadowolić | |
| |
 |
con brio Dołączył: 30 Kwi 2006 Posty: 107 | Wysłany: Wto 06 Cze, 2006 |
|
| magmat napisał/a: | ja mam 16 lat i jak moja laska mi ciągnie to chciał bym sie juz spuscic ale nie potrafie za mało mnie to podnieca a jak bym sie chciał spuscic podczas oral to zajeło by to ok 30 min |
Bełkot i prymityw. Nazewnictwo tego co piekne, poniżej krytyki.
A swoja drogą "oral by zajął 30 minut'', to ile bys chciał aby to trwało? 15 sekund? To lepiej wcale nie ściagać majtek. W póżniejszym wieku zapłacisz za to wysoką cenę. | |
| |
 |
Ziuuuteek Dołączył: 17 Lut 2006 Posty: 45 | Wysłany: Sro 07 Cze, 2006 |
|
| magmat napisał/a: | ja mam 16 lat i jak moja laska mi ciągnie to chciał bym sie juz spuscic ale nie potrafie za mało mnie to podnieca a jak bym sie chciał spuscic podczas oral to zajeło by to ok 30 min | A ta twoja laska to jakaś gumowa Jola??? Tylko pogratulować wytrwałości. Może faktycznie lepiej byłoby aby dobrze zrobił Ci kolega... | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sro 07 Cze, 2006 |
|
| wyjdzcie z domu w sobotni wieczor i poderwijcie jakąs panienke. Bo widzie ze spedziacie wolny czas przy masturbacji jelenie. pewnie wasze mazenie to oral. zobaczycie kawałek nagego ciała to sie spuszczacie i o czym my rozmawiamy? | |
| |
 |
noid2600 Dołączył: 29 Maj 2006 Posty: 41 | Wysłany: Pią 09 Cze, 2006 |
|
| dobra jak jest juz taki temat to zadam pytanie.. mam nadzieje ze juz takowego nie bylo.
Czy uprawiacie z dziewczyna oralny seks? jak bylo na poczatku czy dziewczyna bezproblemowo się do tego przekonała? czy nie bała sie, nie "brzydziła" wziążć wziąć małego do ust? Jestem ciekaw.
Sam nie wiem czy moja dziewczyna by się do tego przekonała, z analnym nie ma problemów (lubi to i to bardzo - chce jej sie chyba czesciej niz mi ;p ).
Poprostu jak przekonać dziewczyne do oralnego? czy w ogole warto?
boje się że może źle to odebrać. | |
| |
 |
|