| Trudna Milość |
| Autor | Wiadomość |
winterthur Dołączył: 20 Lip 2011 Posty: 6 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 14 Kwi, 2012 Trudna Milość |
|
| | Witajcie, Mam 17 lat i pełno problemów miłosnych, otóż zakochałem się w moim dobrym przyjacielu i nie wiem co mam zrobić?! Kiedy jestem w jego towarzystwie jest cudownie, kiedy mogę do dotknąć również jest cudowanie ale najbardziej boli mnie to że nigdy nie będziemy razem, że nigdy nie będę mógł mu powiedzieć kocham Cię że nie będę dzielić z nim wspólnych radości i trosk. Czemu miłość musi być taka trudna czemu nie mogłem zakochać się w dziewczynie, czemu akurat zakochałem się w nim moim najlepszym przyjacielu!!!! Miłość to wspaniałe uczucie ale bardzo bolesne !! | |
| |
 |
madejski Dołączył: 29 Kwi 2012 Posty: 4 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 29 Kwi, 2012 |
|
| To mój pierwszy post na forum. Co do autora tematu widzę że jesteśmy z tego samego miasta Co do tej miłości trochę rozumiem, bo też zakochałem się w swoim najlepszym przyjacielu wiem jak to bolało, wiem jak to boli kiedy on idzie spotkać się z swoją dziewczyną kiedy mówi o swojej dziewczynie, wiem jak to boli kiedy on nie obiera telefonu czy Ci nie odpisuje na wiadomości w Twojej głowie krąży pełno głupich myśli obraził się na mnie? już mnie nie lubi ? czy to właśnie koniec? Wiem jak to boli bo mnie to też bolało ! Nie słuchaj innych że się odkochasz czy zapomnisz bo to bzdura Twoja miłość zawsze zostanie w sercu, zawsze będziesz o nim myśleć. Ja z moim przyjacielem Gabrysiem bardzo się lubiliśmy, spędzaliśmy dużo czasu ze sobą ja ten czas zawsze uwielbiałem i robiłem wszystko żeby trwał jak najdłużej, ja wiedziałem że jestem w nim zakochany i że jestem gejem o nim myślałem żeby był właśnie gejem wtedy będę szczęśliwy, dawał jakieś oznaki przez "przypadek" stykaliśmy się dłońmi, głaskaliśmy się po głowie przytulaliśmy. Każdy razem gdy kończył się nam czas mnie bardzo bolało nasze rozstanie ale za razem cieszyłem się z tego co mieliśmy, nie wiem jak to się stało ale kiedyś wieczorem jak wracaliśmy z kluby po prostu się pocałowaliśmy a teraz jesteśmy razem choć nikt o tym nie wie prócz naszych przyjaciół to grupa zaufanych 4 osób która nas nie obrazą lecz mówi że darzymy się pięknym uczuciem i żeby każda para tak się kochała jak my choć nie możemy sobie na ulicy powiedzieć Kocham Cię czy potrzymać się za rękę to zdarza się że ukradkiem złapiemy się za rękę czy spojrzymy na siebie z piękną miłością to zastępuje to piękne słowo kocham Cię! Co Ci mogę poradzić może spróbuj z nim porozmawiać jeśli to będzie prawdziwy przyjaciel i nawet się okaże że nic do Ciebie nie czuje to nie powinien zmienić waszych relacji. Pozdrawiam i powodzenie Ci życzę ! | _________________ Żyj tak jakbyś miałbyś tego nigdy nie przeżyć | |
| |
 |
winterthur Dołączył: 20 Lip 2011 Posty: 6 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 29 Kwi, 2012 |
|
| To miałeś szczęście z tą miłością, ja pewnie tak szczęśliwy jak ty nie będę. Radzisz mi o tym z nim pogadać ale co mam powiedzieć słuchaj jestem gejem i kocham Cię wydaje mi się że nawet najwierniejszy przyjaciel by jednak tego nie zrozumiał i nie chciał by się już że mną przyjaźnić.
P.S dziękuje za odpowiedź po tak długim czasie w końcu się jakiejś doczekałem | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
madejski Dołączył: 29 Kwi 2012 Posty: 4 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 29 Kwi, 2012 |
|
| | Powiem tak może stopniuj napięcie od na początku krótkich pytań stylu np. co sądzisz o homoseksualizmie, co sądzisz o związkach partnerskich itp. tu możesz go wybadać i przygotować się do rozmowy ale jak będziesz chciał mu to powiedzieć powiedz mu to w jakimś miejscu gdzie będzie powiedzmy sami czy w miarę sami. Jak widzisz bycie homoseksualistą i to zakochanym jest trudne ponieważ tak naprawdę jak widzisz sam na swoim przykładzie kochasz przyjaciela który może nie być gejem ! | _________________ Żyj tak jakbyś miałbyś tego nigdy nie przeżyć | |
| |
 |
| |