| Bielizna męska |
| Autor | Wiadomość |
men_boy Dołączył: 28 Cze 2011 Posty: 34 Skąd: Śląskie | Wysłany: Sro 29 Lut, 2012 Bielizna męska |
|
| Witam wszystkich mam do was pytanie odnośnie męskiej bielizny. Mianowicie-czy sądzicie, ze slipy są np mało męskie? Bo większość facetów chodzi teraz w bokserkach... Zarówno w luźnych, jak i przylegających. Czy chodząc w slipkach nie bede sie jakos dziwnie wyróżniał? Czy to na basenie? Itp? Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam | _________________ men | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Sro 29 Lut, 2012 |
|
| | Nie są mało męskie, są po prostu już mniej modne. Poza tym bokserki są zdrowsze (slipy mogą być nawet przyczyną niepłodności). | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
kamillo1 
Wiek: 47 Dołączył: 02 Sie 2011 Posty: 16 Skąd: kraków | Wysłany: Czw 01 Mar, 2012 |
|
| ja w lecie nie noszę bielizny, czuję się wtedy wolny jak ptaszek, zobaczacie ile to swobody i luzu | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
haster69 Dołączył: 14 Sty 2012 Posty: 380 Skąd: Wlkp. | Wysłany: Sob 03 Mar, 2012 |
|
| Noszę tylko i wyłącznie przylegające bokserki, choć planuję sobie zakup luźniejszych
Slipy są moim zdaniem nie wygodne. Moim zdaniem nie będziesz się wyróżniał, przecież slipy to normalne majty. Nic w nich nadzwyczajnego. | |
| |
 |
mazinho [Usunięty] | Wysłany: Wto 13 Mar, 2012 Tribestan – pierwszy w Polsce preparat dla kobiet |
|
|  | |
| |
 |
Luks 
Wiek: 41 Dołączył: 19 Maj 2009 Posty: 232 Skąd: WROCŁAW | Wysłany: Wto 13 Mar, 2012 |
|
| ja noszę tylko obcisłe bokserki , ale u mężczyzn nie zwracam uwagi na gacie jeśli są oczywiście eleganckie i dobrze wyglądają - muszą być sexy | |
| |
 |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Wto 13 Mar, 2012 |
|
| Bokserki są zwyczajnie bardziej praktyczne i wygodne, kiedyś nie było tak dobrych materiałów wiec szyto slipy by były "workiem na jajka"
Technika sie zmieniła wiec można robić lepsze i myślę ze wygodne współczesne slipy są choć chodzę w bokserkach przylegających, czasem w luźniejszych jak nie nosze spodni, albo bez niczego pod spodniami.
Noś jakie uważasz choć uważam ze w bokserkach lepiej eksponuje sie to co chce sie podkreślić czyli zgrabną pupę i efektowne krocze. | _________________ TereFere. | |
| |
 |
Piotr05 Wiek: 29 Dołączył: 02 Kwi 2012 Posty: 40 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 03 Kwi, 2012 |
|
| ja nosze bokserki i tylko obcisłe | |
| |
 |
mkopiec Wiek: 39 Dołączył: 08 Paź 2008 Posty: 22 Skąd: śląsk | Wysłany: Sob 28 Kwi, 2012 |
|
| | Ja noszę tylko bokserki i to zawsze luźne. Jedynie jak mam trening czy mam mecz to ubieram obcisłe lajkry pod spodenki. | |
| |
 |
| |