Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     przestrzegam przed pompkami
Autor Wiadomość
danv 

Wysłany: Pon 13 Lut, 2012   przestrzegam przed pompkami

Napiszę coś o pompkach z moich doświadczeń. Stosowałem około 7 miesięcy 3 razy w tygodniu po godzinie pompkę ze średniej półki z pistoletem. Choć nie miałem wyników w długości to wydawało mi się że jestem na dobrej drodze bo zrobił się grubszy, powiekszył się żołądź i polepszyła erekcja. Ale do czasu, gdy podczas kolejnego z rzędu "pompowania" po około 40 minutach straciłem erekcję. Miałem impotencję przez ponad tydzień a gdy w końcu powoli wróciła to i tak nie jest już tam mocna jak kiedyś. Gdzieś czytałem że byli ludzie którzy używali pompki dłużej niż ja i stracili twardą erekcje, więc podczas erekcji penis i tak jest miękki i ma słaby wzwód. Ja cieszę się że powiększyłem grubość i żołądź, ale mogłem stracić wszystko w momencie. Teraz moje erekcje są na około 80 % tego co było kiedyś. A stan psychiczny podczas impotencji był zły. Na szczęście w moim przypadku wszystko zakończyło się dość dobrze. Dodam że używałem pompki z dość rozsądnym ciśnieniem, nigdy nie było to bolesne. Nigdzie nie ma wiarygodnych informacji na temat stosowania pompek, ogólnie powiększania penisa. Nie da się tego zrobić takimi metodami. Ja chciałem to wypróbować i przekonałem się że ciała jamiste się nie powiększają, a prędzej mogą się uszkodzić. Przestrzegam przed takimi ryzykownymi próbami.

Xanad1 

Wysłany: Pon 13 Lut, 2012   

A co stalo sie z efektami powiekszenia?
Pen wrocil do swojego poprzedniego stanu czy powiekszenie zostalo?

[ Dodano: Pon 13 Lut, 2012 ]
Dziwi mnie tez twoja wypowiedz... Czemu?
Jest to 2 twoj post na forum i pozwolilem sobie przeczytac ten 2 rowniez, opisujesz tam operacvje, ktora miales jakis czas temu na powiekszenie penisa czy wyleczenie skrzywienia... Wiec moze to bylo powodem tego, ze straciles pelna erekcje a nie stosowanie pompki?

[ Dodano: Pon 13 Lut, 2012 ]
Zamiesciles wypowiedz odnosnie operacji wczoraj a dzisiaj piszesz, ze stosowanie pompki jest bardzo ryzykowne i traci sie przez to erekcje.. Jakos nie chce mi sie wierzyc w to co tutaj wypisujesz... Nie trzyma sie to jakos kupy

andrzejgadarr 

Xanad1, a może twierdzisz inaczej? Dla mnie post, że pompka wywołała takie efekty jest bardziej rzeczywisty niż post kogoś mówiący o tym, że od pompowania urósł mu 10 cm wzdłuż i wszerz.
Nie ma nic za darmo, w przypadku pompek jest to kilka milimetrów więcej kosztem uszkodzonych naczyń krwionośnych (a co za tym idzie słabszym wzwodem).

penis.com.pl
andropenis
Xanad1 

Ja nie twierdze, ze jest inaczej ani, ze jest tak jak mowi ten koles bo komu wierzyc w dzisiejszych czasach..
Ale jakos nie klei mi sie to co on pisze bo w jednym poscie o operacjach a w drugim o pompkach..
Ale jak mial operacje to pompki by juz nie uzywal.
Ja jak uzywam pompki dotychczas z erekcja nie mialem problemu

danv 

Wysłany: Wto 14 Lut, 2012   

Operacje miałem z 5 lat temu. Po ok 2 latach od tej operacji zacząłem się bawić w te ćwiczenia jelq czy jakoś tak a później zacząłem kombinować z pompkami .Gdy już dobrałem odpowiednią pompkę to używałem jej systematycznie 3 razy w tygodniu po godzinie przez okres - no właśnie, w poprzednim poście napisałem około 7 miesięcy ale przypomniało mi się dokładnie że było to krócej, było to 3 miesiące potem przerwa na 1 miesiąc z powodu krwiaka który uzbierał się pod skórą i zaczął boleć i po tym miesiącu przerwy i wchłonięciu się krwiaka używałem systematycznie kolejne około 2 miesiące po czym miałem ten przypadek o którym opisałem wcześniej i na tym się zakończyło. Pompka poszła do kosza. Z tym "uszkodzeniem penisa" to jest dziwne uczucie - napompowałem jak zawsze do pewnego ciśnienia, czułem że trzymam erekcje i jest ok, po 40 minutach momentalnie erekcja zaczeła spadać i nic nie mogłem zrobić, tak jakby coś pękło i krew uciekła. Wtedy miałem czasową impotencję, normalnie flak, zero wzwodu. Co do powiększenia grubości to ten efekt w większym stopniu pozostał. Podsumowując, wrzuciłem na tym forum informację o takim zagrożeniu, z mojego doświadczenia. Pozdr.

[ Dodano: Wto 14 Lut, 2012 ]
I wiadomo że raczej nie powinienem używać pompki po wcześniejszej operacji ale zaryzykowałem.

Nosferatis 

Wysłany: Sro 15 Lut, 2012   

Witaj danv!

Cała ta twoja przygoda z pompką może wynikać z tego ,że nie właściwie jej używałeś. A mianowicie chodzi mi o to ,że jak pompowałeś to utrzymywałeś swojego penisa w erekcji co jest dość dużym błędem jeśli chodzi w ogóle o stosowanie pompek. Czym innym jest chwilowa erekcja w pompce a czym innym jej utrzymywanie.Podciśnienie choćby nawet najrozsądniejsze w kloszu przy erekcji może spowodować właśnie takie efekty jakie opisujesz bo dochodzi wtedy do zbyt dużego przekrwienia naczyń w efekcie czego one mogą zbyt intensywnie pękać.Dlatego nigdy się nie ćwiczy z pompką w stanie erekcji a już na pewno nie wolno wtedy używać dużego podciśnienia.

danv 

Wysłany: Sro 15 Lut, 2012   

Możliwe że źle używałem. Próbowałem używać z erekcją i bez. Ten pierwszy sposób wydawał mi się lepszy. Z tego co pamiętam przy używaniu bez erekcji szybko zbierało się dużo płynów pod skórą przez co był bardziej spuchnięty i chyba wtedy bolała ta opuchlizna. Jednak może przy tym drugim sposobie nie grozi jakiś większy uraz, ale nikt tego nie zagwarantuje.

weet 

Wysłany: Czw 15 Mar, 2012   

WEdług mnie takie stosowanie jest fajna zabawka do pobudzenia go z panna gdy ona ustami nie chce, a ręką odpada bo one nie wiedzą i nie czuja tego.

corraz 

Wysłany: Wto 10 Kwi, 2012   pompka wodna

hej, kupiłem basthmate, użyeam 4 dni i żołądź napompowany pen lekko wydłużony i to wszystko utrzymuje się ok. 15 min
Czy to normalne? czy ktoś może mi odpisać czy tak powinno być?
pzdr

Nosferatis 

Wysłany: Wto 17 Kwi, 2012   

corraz, !
Tak jak najbardziej.Codziennie stosowanie pompki wpływa na rozrost penisa.

Odpowiedz do tematu