Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Walcząc o godność, męskość i miłość... z naturą.
Autor Wiadomość
lgood 

Wysłany: Sob 31 Mar, 2012   

ale co ma ci pomoc?? kremy, masci itd to sciema, pompki to efekt krotkotrwaly, extendery raczej nic nie daja, przynajmniej mi nic nie pomogly mimo ze nosilem ksiazkowo wg instrukcji, podobno sa osoby ktorym cos to daje ale nikt nie potwiedzil to zadnymi zdjeciami przed i po wiec uwazam to tylko i wylacznie za chwyt marketingowy, operacja.......... ja tak przeszedlem i nie uzyskalem ani jednego mm mimo stosowania sie do zalecen...... no moze tobie sie uda znalezc jakies rozwiazanie ktorego ja nie przerobilem a w temacie siedze od wielu lat. Zycze powodzenia i daj znac gdyby jednak cos sie udalo bo nie ukrywam ze i mi by sie przydalo kilka dodatkowych cm

PrzegralemZycie 

saddsfdsf

leon1988 

zastanawiam sie co ma na celu ten temat?

penis.com.pl
penilarge krem
PrzegralemZycie 

Miał był dziennik ale jak to już bywa w życiu obrażono mnie, a później dowartościowywano się moim kosztem, więc zgłosiłem do usunięcia.

Powiem tylko tyle, że jeśli nic z tego nie będzie, to odpłacę się za moje krzywdy z nawiązką. :)

lgood 

Ty naprawde masz chora glowe.... i ja cie nie obrazam

Dyetappacener
[Usunięty]

Wysłany: Nie 01 Kwi, 2012   Tuppence Louis Vuitton Old bat,Additional Louis Vuitton Cut-

The A- Louis Vuitton Online Warehouse!We Furnish Full Anthology the Latest Louis Vuitton Dialect poke,Wallet As a service to Woman Plant Direct.High Calibre Louis Vuitton Purse One Week Release & All Items Released Shipping!
ĽëĽ¤ ĽôĽŁĽČĽó
ĽëĽ¤ĽÓĽČĽó
ĽôĽŁĽČĽóؔ˛ź

[ Dodano: Nie 01 Kwi, 2012 ]
The Best Louis Vuitton Online Warehouse!We Come up with Deep Accumulation the Latest Louis Vuitton Dialect poke,Purse As a service to Concubine Mill Direct.High Superiority Louis Vuitton Purse A particular Week Utterance & All Items Unrestrained Shipping!
ĽëĽ¤ ĽôĽŁĽČĽó
ĽëĽ¤ĽÓĽČĽó
ĽôĽŁĽČĽóؔ˛ź

[ Dodano: Nie 01 Kwi, 2012 ]
The Best Louis Vuitton Online Store!We Supply Deep Collection the Latest Louis Vuitton Briefcase,Purse Quest of Concubine Plant Direct.High Calibre Louis Vuitton Woman's handbag A particular Week Delivery & All Items Unrestrained Shipping!
ĽëĽ¤ ĽôĽŁĽČĽó
ĽëĽ¤ĽÓĽČĽó
ĽôĽŁĽČĽóؔ˛ź

masterp 

Wysłany: Nie 01 Kwi, 2012   

Przegrałem życie a o co tobie chodzi jakiego ty masz penisa ? Jakiej wielkości bo nic nie napisałeś ? Kto ma się tobą dowartościowywać to tak nie działa sam zresztą pisałeś, że to żadne pocieszenie dla ciebie, że są o mniejszym wzroście od ciebie np. karły !! Pisałeś, że to żadne pocieszenie ! Nawet jak byś nie miał penisa i miał 1 wzrostu to twoje kalectwo nie rozwiąże moich problemów rozumiesz ! Więc to dla mnie żadne pocieszenie to po prostu uwierz po mnie spływa. Następnie pamiętaj człowiek jest skupiony tylko na sobie i na sobie tak jak ty czy ja myślimy o naszych problemach i to, że ktoś ma krótszego penisa w ogóle mnie nie pociesza !!!!!! Ponieważ ja chcę mieć większego niż mam i dla mnie mój jest mały i to mój problem który mnie męczy i będzie męczyć do póki go nie rozwiążę ! Rozumiesz więc ty nie stanowisz żadnego dla mnie pocieszenia

fiut69 

Wysłany: Nie 16 Cze, 2013   

PrzegralemZycie, I co zabijesz się? A w liście pożegnalnym do rodziny napiszesz że zabiłeś się bo masz małęgo? Bez sensu

[ Dodano: Nie 16 Cze, 2013 ]
http://tinydickpics.tumblr.com/ Lepiej się zastanów co mówisz

sirtech 

Wysłany: Pon 17 Cze, 2013   Zakon

Po co takie ostateczne i całkiem skrajne rozwiązania przyjmować?
Możesz wstąpić do zakonu jak masz skończone 18 lat a co do wykształcenia to zależy od zgromadzenia.
Z tego co się orientuję w niektórych zgromadzeniach wymagane jest min. wykształcenie średnie.
Może być że zakon może Cię wysłać dalej na studia a tam Ci ktoś obciągnie i zrobisz się normalny.

fiut69 

Wysłany: Pon 17 Cze, 2013   

Ja na jego miejscu został bym wędrownikiem, wyjechałbym gdzieś do roboty w świat i tak jeździł po całym świecie troche tu troche tam aż mineło by migiem sporo lat i bym umarł wiedziąc że nikt mi tego nie odbierze co zobaczyłem i zwiedziłęm.

sneakers84 

Wysłany: Nie 30 Cze, 2013   

Witaj

Jeśli nie jesteś jakimś trollem, picerem to masz poważny problem. Przede wszystkim 12 cm to przekichane. Na tym forum ludzie piszą, że nie ma się co obawiać, pieprzą o wzajemnym zrozumieniu partnerów, tolerancji, uczuciu, technice, "małym,ale wariacie" i sratata..;p Bullshit! Przecież to forum dla kolesi z małymi fajami, faceci rzeczywiście powyżej 18 cm raczej tu nie wchodzą, choć są wyjątki pewnie!
Sam mam 16 -16,5 w stójce i zaledwie 12 cm w obwodzie i główkuję, jak przynajmniej powiększyć obwód do tych 14 cm (bo długość do 17 cm mógłbym dać radę i tylko tyle, jeśli w ogóle się da). I wku@#ia mnie to, że są młodzi kolesie, np. w wieku gimnazjum, którzy mają "więcej" i mogą lepiej zaspokoić kobietę.Chciałbym trafić na kobietę/kobiety, które mają małe waginy i tylko tu jakaś nadzieja na w miarę udany seks, również po urodzeniu dziecka. To jednak tylko marzenia, bo nadal jestem prawiczkiem i chyba nim zostanę - oprócz małej fajki i obaw z nią związanej, nie jestem przystojny, mam nadwagę, jestem nudny, sztywny, nie mam o czym rozmawiać i w ogóle chyba nie lubię ludzi. :|
Ale dosyć o mnie, bo piszę na ty forum zaciekawiony twoimi postami i chęcią normalnego życia!

1. Przede wszystkim nie pisz bzdur o zakończeniu życia (tak to zrozumiałem, jeśli błędnie, to sorry). Weź się w garść.

2. Nie wiem ile masz lat, jak wygląda twoje życie, ale podporządkuj je, aby mieć większego penisa. W twoim przypadku jedynym wyjściem może być operacja. Sprawdź ile kosztują operacje powiększania w dobrych ośrodkach w Polsce, Europie Zach. czy USA. W Polsce jest dr Pędzyński (jeśli nie przekręcam nazwiska), w Berlinie kiedyś było2 chirurgów (jeden z Danii, drugi z Grecji - bodajże Konstandinidis czy jakoś tak :roll: prowadzili praktykę). Jakość czy ceny sprawdzisz w necie. Oceń czy ryzyko finansowe i zdrowotne ci się opłaca i w drogę (skoro gorzej być nie może i jak twierdzisz z 12 cm nie zadu@#%sz, to można zaryzykować, tylko wybierz dobrego specjalistę). Jeśli obawiasz się zabiegu na długość, to zrób chociaż na obwód.
Sam nie wyklucza zabiegu na obwód, jak będę lepiej stał z kasą.

3. Kolejny punkt to właśnie kasa - poświeć rok, dwa czy nawet więcej i zacznij zbierać. Jak możesz, to wyjedź gdzieś na Zachód, znajdź robotę i zacznij zarabiać. Jak masz już dobrą robotę i dobrze zarabiasz, to pomyśl o pożyczce w banku czy zabiegu na raty. Skoro tyle lat z małym żyłeś, to możesz jeszcze poświęcić trochę czasu.

4. Często małą fajkę można odrobinę powiększyć poprzez schudniecie (trochę lepiej się prezentuje w zwisie), a także przedłużeniem wędzidełka (gdy rzecz jasna jest ku temu wskazanie medyczne), czy obrzezanie przy stulejce. Operacja na wędzidełku i/lub stulejce może dać efekt ok. 0.5 cm większego. Niby nic, ale też zawsze coś;)/

5. A po wszystkim stosuj się do zalet lekarza, zainwestuj w nowy look (fitness, sport, jakieś ciuchy, fryzura, ewent. stylista) i możesz próbować podbijać do rożnych fajnych babek.

6. A jak uważasz po długich przemyśleniach, że nic się na da. to zostań pustelnikiem, albo, jak ktoś pisał na forum, zacznij podróżować po świecie - to tu, to tam, trochę popracujesz i znowu się przeprowadzisz, a co zobaczysz i przeżyjesz, to twoje..Ale to chyba nie jest rozwiązanie twoich bolączek.

Ale mam nadzieję, że jakoś Ci się ułoży, podejmiesz dobre decyzję, a mój czas na pisanie tego postu nie jest zmarnowany :)

Wytrwałości i powodzenie:)

Odpowiedz do tematu