czerwone plamki i pęknięcie. |
Autor | Wiadomość |
czajnik87 Wiek: 32 Dołączył: 23 Mar 2012 Posty: 2 Skąd: czewa | Wysłany: Pią 23 Mar, 2012 czerwone plamki i pęknięcie. |
|
| Witam, dzisiaj po stosunku okazalo sie ze powstalo pęknięcie, co moge na to poradzic? czekac po prostu az sie samo zagoi? narazie posmarowalem sudocremem
Druga sprawa zrobily mi się jakis czas temu takie plamki zcerwone, nie bola, mam wrazenie ze zrobilo sie ich wiecej, przy mastrurbacji jak sie je pociera robią sie białe (jakby skora byla sucha i sie złuszała). czasem swedzi mnie penis.
Osobiscie w domu mam Octanisept w sprayu, sudocrem, neomecynę, coś z tego sie przyda? slyszalem ze Clotrimizolum mogło by pomóc.
ps. zyje w wiosce oddalonej o 300km od miasta, nie mamy lekarza ani internetu. Mamy jedynie apteke. | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Pią 23 Mar, 2012 |
|
| Smaruj sudocremem. Za jakiś czas się zagoi. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
czajnik87 Wiek: 32 Dołączył: 23 Mar 2012 Posty: 2 Skąd: czewa | Wysłany: Pią 23 Mar, 2012 |
|
| a co z tymi plamkami? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Pią 23 Mar, 2012 |
|
| Nic, nie wygląda to na grzybicę. Wystarczy dbać odpowiednio o higienę i powinny same zniknąć. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
|