Pytanie- czy wszystko jest ok? |
Autor | Wiadomość |
kubabydgoszcz Dołączył: 21 Mar 2012 Posty: 5 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Sro 21 Mar, 2012 Pytanie- czy wszystko jest ok? |
|
| Witam, jestem w takim wieku gdzie seks staję się dość istotną sprawą.
Zamieszczam 4 zdjęcia (w czasie spoczynku).
Chciałbym się dowiedzieć czy jest coś nie tak (czy mogę mieć problemy podczas seksu i czy partnerka może odczuwać dyskomfort).
Dodam że w czasie zwodu mogę naciągnąć napletek na cały żołądź jednak skórka zbiera się tuż za napletkiem, moja partnerka twierdzi że nie jest to normalne że skórka powinna się rozciągnąć na całą długość penisa (nie powinno być fałdki)
Bardzo proszę o szybką odpowiedź. Przy mocniejszym naciąganiu w czasie zwodu penis lekko boli.
Nigdy przy masturbacji czy tym podobnym działaniom nie odczuwałem dyskomfortu ani bólu (nie naciągałem do końca napletka) przy wytrysku także nie czułem żeby coś mi doskwierało.
Jednak dziewczyna prosiła mnie abym to sprawdził.
Dodam że jeżeli penis jest w stanie 'spoczynku' to naciągania nie boli i można to robić do tzw oporu ))
Proszę o szybką odpowiedź....
zdjęcia:
http://imageshack.us/phot...1/1005302f.jpg/
http://imageshack.us/phot...5/1005304l.jpg/
http://imageshack.us/phot...1/1005300l.jpg/ | |
| |
 |
Dawid159 Dołączył: 18 Sie 2011 Posty: 107 Skąd: Katowice | Wysłany: Sro 21 Mar, 2012 |
|
| Zdjęcia usunięte ,wrzuć na inny hosting. | |
| |
 |
kubabydgoszcz Dołączył: 21 Mar 2012 Posty: 5 Skąd: Bydgoszcz | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Czw 22 Mar, 2012 |
|
| No na pewno masz krótkie wędzidełko. A na ostatnich zdjęciach widać jakby zwężenie na napletku.
Powinieneś udać się do lekarza z tym. Myślę, że sama plastyka wędzidełka da już zadowalający efekt. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
kubabydgoszcz Dołączył: 21 Mar 2012 Posty: 5 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Czw 22 Mar, 2012 |
|
| Czy to oznacza ból podczas seksu?
Jestem prawiczkiem i chciałbym się dowiedzieć czym to grozi, dyskomfort?
Jeżeli tak to z czyjej strony, mojej czy partnerki?
Na pewno nie jest to stulejka...
Czy bez wizyty u lekarza nie da się zniwelować tego problemu?
Wiem że wizyta u lekarza wiążę się z trudnościami wykonywanej przeze mnie czynności (gra w piłkę nożną)..
Proszę o odpowiedź oraz z góry dziękuję | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Czw 22 Mar, 2012 |
|
| Cytat: | Czy to oznacza ból podczas seksu?
Jestem prawiczkiem i chciałbym się dowiedzieć czym to grozi, dyskomfort?
Jeżeli tak to z czyjej strony, mojej czy partnerki? |
Tak, może to powodować ból podczas stosunku. W najgorszym przypadku może dojść do uszkodzenia (zerwania, pęknięcia) i obfitym krwotokiem.
Cytat: | Na pewno nie jest to stulejka... |
Nie powiedziałem nic o stulejce tylko o przewężeniu napletka. Ale to może być spowodowane krótkim wędzidełkiem.
Cytat: | Czy bez wizyty u lekarza nie da się zniwelować tego problemu? |
Nie.
Cytat: | Wiem że wizyta u lekarza wiążę się z trudnościami wykonywanej przeze mnie czynności (gra w piłkę nożną).. |
No popatrz na to od tej strony- 2 tygodnie nie będziesz mógł grać ale za to będziesz miał z penisem (seksem) spokój do końca życia... | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
kubabydgoszcz Dołączył: 21 Mar 2012 Posty: 5 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Czw 22 Mar, 2012 |
|
| Pytanie ile takie zabiegi kosztują itd, jak to wygląda po zabiegu(konsekwencje)
Jeżeli nie naciągnę napletka na żołądź to będzie to różnica (podczas seksu) ??
Chciałbym dowiedzieć się jak najwięcej, podczas zwykłej masturbacji jest OK | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | |
| |
 |
|
| koszty orientacyjne (w jakich granicach)
[ Dodano: Czw 22 Mar, 2012 ]
możesz opisać jak to wszystko wygląda od strony technicznej? Czy po 2 tygodniach wracam do pełnej aktywności??
Jakie mogą być powikłania (tego się boję najbardziej)??
I przede wszystkim koszty? | |
| |
 |
|