Czy są jakieś efekty????????!!!!!!!! |
Autor | Wiadomość |
DECA Dołączył: 25 Cze 2007 Posty: 32 Skąd: wrocław | Wysłany: Sro 04 Lip, 2007 Czy są jakieś efekty????????!!!!!!!! |
|
| Siema !!!!!!!!! zakładam ten temat ponieważ jestem ciekaw czy to naprawde działa.....
jeśli ktoś z was używa lub używał megasizer,penis master,andro p lub penis plus
piszczie swoje opinije na ten temat czy to naprawde działa?????????? jak tak to podajcie jaki okres ,ile cm poszło proszę tylko o zamieszczanie kąkretnych opdowiedzi bez głupich komentaży typu "niemacie na co pieniendzy wydawać" he he he bo i takie się zdarzają....
pozdrawiam i czekam na kąkretne komentarze!! | |
| |
 |
maly12 Dołączył: 29 Wrz 2005 Posty: 10 | Wysłany: Pią 06 Lip, 2007 |
|
| niechca sie chwalic albo cos te urzadzenia nie daja rezultatu...
sam bym byl zainteresowany kupnem jakiegos urzadzenia moze w tym dziale ktos by polecil konkretnie jakie urzadzenie jest dobre i jake efekty u niego daly .. | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pią 06 Lip, 2007 |
|
| To jest tak samo jak kupiłbyś urządzenie do wydłużania palca wskazjącego u dłoni. Efekt byłby ten sam. Nie poprawisz natury domowym sposobem. A to jest racja, że szkoda wydawać kasy na takie coś. Lepiej odłóż więcej i idź na zabieg powiększania penisa. Wtedy masz gwarantowany przyrost o tyle ile chcesz. jedyne powiększenie jakie możessz uzyskać tą pompką to chwilowy wzrost obwodu gdyż nagromadzisz w nienaturalny sposób olbrzymią ilość krwi do ciał jamistych. Ale chwilę później krew odchodzi i wszystko wraca do normy. Zastanawiam się jeszcze jak to się ma do zdrowia człowieka, bo takie "napompowywanie" nie jest naturalne. Wiele osób dramatyzuje o swoich członkach jakby miały po 4cm w wzodzie. Ale kto będzie chciał kupić owo urządzenie to i tak kupi i tak. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
m4g1k_ Wiek: 36 Dołączył: 08 Kwi 2007 Posty: 141 Skąd: Podkarpacie | Wysłany: Sob 07 Lip, 2007 |
|
| BASF napisał/a: | To jest tak samo jak kupiłbyś urządzenie do wydłużania palca wskazjącego u dłoni. Efekt byłby ten sam. Nie poprawisz natury domowym sposobem. A to jest racja, że szkoda wydawać kasy na takie coś. Lepiej odłóż więcej i idź na zabieg powiększania penisa. Wtedy masz gwarantowany przyrost o tyle ile chcesz. jedyne powiększenie jakie możessz uzyskać tą pompką to chwilowy wzrost obwodu gdyż nagromadzisz w nienaturalny sposób olbrzymią ilość krwi do ciał jamistych. Ale chwilę później krew odchodzi i wszystko wraca do normy. Zastanawiam się jeszcze jak to się ma do zdrowia człowieka, bo takie "napompowywanie" nie jest naturalne. Wiele osób dramatyzuje o swoich członkach jakby miały po 4cm w wzodzie. Ale kto będzie chciał kupić owo urządzenie to i tak kupi i tak. |
BASF, niemal całkowicie się z Tobą nie zgadzam. Nie wolno porównywać palców do penisa, gdyż są to dwa całkowicie różne narządy, zupełnie inaczej zbudowane... fakt, kości nie powiększysz żadnym sposobem.
Dlaczego ma sięnie poprawić natury po odomowemu? A dlaczego amatorom-kulturystom rosną mięśnie w przydomowych siłowniach? Podałem tylko jeden przykład, a można wymieniać choćby wzrost i skoczność, szybkość... itp.
Na zabieg powiększania penisa nie zgodziłbym się nigdy. Dokleją Ci te kilkka cm skóry, kosztem odczuwania rozkoszy. Po co szpanować 20cm fujarą, skoro do niczego Ci już nie posłuży... najwyżej do robienia dzieci (nie wypominajcie mi tego, jestem nieprzychylnie usposobiony do dzieci).
Tak się składa, że penis zbudowany jest z ciał jamistych i gąbczastych (polecam poszukanie informacji w internecie), które podczas erekcji napełniają się krwią. Po wytrysku penis wiotczeje, gdyż niepotrzebna krew jest przetłaczana dalej. Lecz ciała te mają to do siebie, że jeżeli dostarczy się im odpopwiednio dużo krwi, to będą miały proporcjonalnie większy rozmiar, a do tego zapamiętają to. Można to porównać z balonem: nowy balon nadmuchany raz, po wypuszczeniu z niego powietrza robi się większy. I tak za każdym nadmuchaniem jego "flak" rośnie. Z penisem jest podobnie, choć dużo dużo wolniej. Wielkość penisa jest ograniczana tylko wielkością ciał, a także długością węzidełka i czasem napletka. | |
| |
 |
pronciebardzo Dołączył: 27 Lis 2006 Posty: 14 | Wysłany: Pią 13 Lip, 2007 |
|
| kiedy kupowalem peni master, bylem strasznie napalony na efekty. nosilem urzadzenie przez blisko 3 miesiace, po minimum 4 h dziennie. poczatkowo nastapilo wyrazne rozluznienie penisa, co uwazalem za przyrost dlugosci. jednak w stanie wzwodu wymiary byly bez zmian, no moze po 3 miesiacach urosl 0,5 cm (zaczynalem majac 14,3-14,5cm). odpuscilem, zrobilem sobie przerwe, myslalem nawet o sprzedazy urzadzenia. jednak po jakims miesiacu postanowilem podejsc do tematu na luzie - staram sie nosic codziennie, robiac w tygodniu 1,2 dni przerwy. stosuje maxymalny naciag, nosze przez pol godziny, max godzine, 2 razy dziennie. zaczynalem przygode z pm w grudniu 2006, teraz, w lipcu 2007 mam 16,5-17 cm (w zaleznosci od twardosci erekcji). nie dociskam miarki do brzucha, nie probuje sam siebie oszukiwac, po prostu systematyczne rozciaganie daje efekty. daje sobie 2-3 lata, zeby osiagnac 20cm i wtedy zaprzestane, ale pm zostawie w szafie, na pewno nie sprzedam. nie mozna ufac reklamom, ktore gwarantuja 2 cm w 2 miesiace. to wymaga czasu, systematycznosci, samozaparcia. pozdrawiam wszystkich wytrwalych, ktorym sie udalo. | |
| |
 |
dopawcia Dołączył: 29 Kwi 2007 Posty: 20 | Wysłany: Nie 15 Lip, 2007 |
|
| Czyli mowisz ze teraz wychodzi Ci dziennie tak w sumie z 2 godzinki noszenia? I sa lepsze efekty niz gdy nosiles regularnie po wiecej godzin?? Mozna wiec przypuszczac ze gdybys nosil wiecej niz 2 godzinki ale stosujac maksymalny naciag to przyrosty bylyby szybsze... | |
| |
 |
pronciebardzo Dołączył: 27 Lis 2006 Posty: 14 | Wysłany: Pon 16 Lip, 2007 |
|
| byc moze, nie sprawdze tego, poniewaz praca nie pozwala mi na dluzsze dzienne noszenie. w kazdym razie od kiedy odpuscilem "psychicznie", i zdalem sie na dzialanie czasu, efekty mnie zaskoczyly. sa plemiona, ktore przez dokrecanie pierscieni wydluzaja sobie szyje, ale to tez kwestia lat, a nie kilku miesiecy. | |
| |
 |
hasek7474 Dołączył: 06 Sie 2007 Posty: 1 Skąd: warszawa | Wysłany: Pon 06 Sie, 2007 |
|
| m4g1k_ napisał/a: | BASF napisał/a: | To jest tak samo jak kupiłbyś urządzenie do wydłużania palca wskazjącego u dłoni. Efekt byłby ten sam. Nie poprawisz natury domowym sposobem. A to jest racja, że szkoda wydawać kasy na takie coś. Lepiej odłóż więcej i idź na zabieg powiększania penisa. Wtedy masz gwarantowany przyrost o tyle ile chcesz. jedyne powiększenie jakie możessz uzyskać tą pompką to chwilowy wzrost obwodu gdyż nagromadzisz w nienaturalny sposób olbrzymią ilość krwi do ciał jamistych. Ale chwilę później krew odchodzi i wszystko wraca do normy. Zastanawiam się jeszcze jak to się ma do zdrowia człowieka, bo takie "napompowywanie" nie jest naturalne. Wiele osób dramatyzuje o swoich członkach jakby miały po 4cm w wzodzie. Ale kto będzie chciał kupić owo urządzenie to i tak kupi i tak. |
BASF, niemal całkowicie się z Tobą nie zgadzam. Nie wolno porównywać palców do penisa, gdyż są to dwa całkowicie różne narządy, zupełnie inaczej zbudowane... fakt, kości nie powiększysz żadnym sposobem.
|
Też nie prawda polecam zainteresowanie się urządzeniem "Ilizarov" (skonstrulowanego przez lekarza z Rosji o takim nazwisku). Urzadzenie to sluzy do wydluzania kosci (jakichkolwiek). Wykorzystuje sie go do korekcji roznych wad kosci po wypadkach a takze do powiekszania wzrostu (do 10 cm). Uzywa sie tego normalnie na codzien i nie jest to jakis 'undergroundowy' zabieg. Przykladowo koszt powiekszenia wzrostu o 6cm to okolo 15,000$ (pół roku trzeba nosic to urzadzenie, i te pol roku trzeba w szpitalu spedzic - cena zawiera wszystkie oplaty juz). Nie wnikajac w to, kosci jak najbardziej da sie wydluzyc. | |
| |
 |
keresko Dołączył: 08 Cze 2007 Posty: 1 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 06 Sie, 2007 |
|
| Co do tej metody ilizarowa. Tak sie składa,że wcale to wszystko tak zaraz super nie wygląda. Faktycznie można kość wydłużyć o nawet 0,5 metra tylko taka kuracja trwa ok 7 lat. Zabieg wykonuje sie na zasadzie np krótszej nogi, poprzez przecięcie kości strzałkowej i nacięciu kości piszczelowej aż do szpiku kostnego. Zakłada sie coś jak stelaż i wprowadza druty w kość. Śrubami rozkręca sie 1 mm dziennie ale kość też ma swoją wytrzymałość i im więcej sie wyciąga może robić sie cienka. Więc jednorazowo można parę centymetrów. Dodatkowo przez cała kuracje mamy wystające pręty z nogi i żywe mięso na wierzchu. Po miesiącu można sie poruszać - niby. Ponieważ ścięgna i mięśnie są unieruchomione. Mogą rozbić sie skrzepy i cysty itp kupa powikłań. Nie mniej jednak metoda działa. Koszt prywatnego zabiegu w Polsce to ok 10 do 15 tyś zl za nogę za parę cm. Cena to aparat + operacja. Dodatkowo doliczyć trzeba kasę na ciągłe rehabilitacje. Co do penisa to musi sie rozciągać i to tylko kwestia czasu. Po wszystko co w przyrodzie sie rozciąga. Pozdr | _________________ Keresko | |
| |
 |
ulialeister Dołączył: 16 Sie 2007 Posty: 1 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 |
|
| też myślę że wszystko się rozciąga to tak jak ze szpagatemi na początku nie zrobisz ja ćwiczyłem dość długo i się udało poza te plemie w afryce co wydluża szyje to nie fikcja i temu chyba niedowiarki nie zaprzeczą albo inne co sobie wydłużają wargę i wkładają spodki lol więc nikt mi nie wmówi że penisa nie można wydłużyć bo tylko się ośmiesza | |
| |
 |
ekspertoo Dołączył: 09 Gru 2008 Posty: 5 Skąd: Puławy | Wysłany: Wto 09 Gru, 2008 |
|
| ja też wieże w to że można powiększyć penisa, stosując odpowiednie tabletki a nie jakiś szajs | |
| |
 |
12345 Dołączył: 30 Lip 2011 Posty: 6 Skąd: z domu | Wysłany: Nie 31 Lip, 2011 |
|
| czytając tez wierze ze się wydłuża ale czy prostuje to pytanie mnie dręczy bo mam skrzywienie i zastanawiam sie nad penis plus | |
| |
 |
krystianwe Wiek: 36 Dołączył: 02 Sie 2011 Posty: 6 Skąd: sękocin | Wysłany: Sro 03 Sie, 2011 |
|
| hej. Ja rowniez mam skrzywienie penisa, zazywalem rozne tabletki itp, ale niestety nic nie pomoglo wiec zwyczajnie poszedlem do lekarza, polecil mi andro penisa ktorego zamowilem sobie w poniedzialek, przekonywal mnie ze to najlepszy produkt ktory powieksza i przede wszystkim prostuje krzywizne. No nic przyjedzie to zobaczymy.
[ Dodano: Czw 04 Sie, 2011 ]
witam was, przyszedł mi andro penis, urządzenie wyglada na bardzo solodne i sporo zapasowych częsci już nie moge sie doczekac aż go założę o efektach bede was informował.. miłego dnia życze | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
ZmarszczonyFred [Usunięty] | Wysłany: Sob 17 Mar, 2012 |
|
| hej:) krystianwe jak tam ten twój fiut rosnie dzieki temu Andropenisowi? sam dzisiaj kupiłem juz nie moge sie doczekać aż przyjdzie pozdrawiam
[ Dodano: Sro 11 Kwi, 2012 ]
k... juz sie tak nie cieszę:((( boli jak ja pier.d.o.le nie wyobrażam sobie długiego stosowania po okoł0 czwartej godzinie nosze 8-9 napletek koło wędzidełka jest napuchniety i boli...wiem, że przy takim urządzeniu bedzie bolec ale boje sie czy takie ciągłe puchnięcie i podraznienie (pomimo tych wszystkich gumek i gabek) nie spowoduje jakiegos powaznego problemu...żałuję, że nie kupiłem Penimastera podobno nie sciska główki tylko działa na zasadzie podciśnienia i przez to dopasowuje sie wygodnie do fiuta poza tym pasek do naciagania to nie to co to imadło pier.d.olo..ne przy andropenisie!!! jednym słowem bądź dwoma- prze.j.eb.a.ne k.u.rw.a!!!
[ Dodano: Sro 11 Kwi, 2012 ]
jeszcze jedno...kupiłem prosto od producenta i mam nadzieje, że uda sie to zwrócic bo bardzo sie chwalili że maja swietna oferte do 60 dni gwarancja zwrotu kasy. Z samego rana pisze do i jak sie uda to odsyłam to w piź.d.zie.c i kupuje co innego... | |
| |
 |
|