Penis jako narząd? Ból czy Poprostu czuły :) |
Autor | Wiadomość |
weet Wiek: 34 Dołączył: 15 Mar 2012 Posty: 14 Skąd: Zachodniopomorskiego | Wysłany: Czw 15 Mar, 2012 Penis jako narząd? Ból czy Poprostu czuły :) |
|
| Witam, zabłądziłem na necie i wpadlem na te forum. Ogolnie mam 21 lat (91r) i nawet nie wiem ile mam pewnie z 12,5-14 \ ob. 5-7 cm taki kijek. Ale przeszedłem operacje na stulejke, jakoś kiepsko sie zrozło a penis urósł po zabiegu ( o dziwo ) i troche zrobiło się zwężenie.
To tyle na temat problemiku, ktory wiem jak rozwiklać ale chcialem być szczery. Dręczy mnie pytań kilka - prawdziwego mężczyzny. Zauważyłem, że podczas masturbacji jeżeli sie poprostu szorstką gąbką trze po żołędziu to później przez 30 minut nie czuć w ogole... Nie wiem jak u was u mnie napletek przez caly dzien w zaciszu i może dlatego on jest taki czuły, bo poprostu jest uwrażliwiony ale mi sie wydaje, że aż bardzo. Myslalem nad ścięciu nadmiaru skóry tak by było na styk lub całkowicie ale nie iwem jak to później będzie z robactwem w wodzie/jeziorach.
Zdjęcie penisa nie mam czym zrobić ale chętnie odpowiem na pytania
Temat dyskusji: Żołędź powinen być odkryty?
Porada dla masturbujących sie młodych co wyrywają panny: Zalecam 3 razy na maksa rozciągnąć skóre i ogolnie mocno ściskać penisa, i przerywać w pewnym momęcie. Podczas chwili dziewczyna czy kobieta nie poczuje naszego penisa a on sam będzie w połowie pobudzony więc jak chwyci za torbe czego życze to go poczuje i sie zdziwi ( O kurde, jaki facet jeszcze sie nie podniecił? Zaraz go bardziej rozbrykam ) No tak i podczas stosunku nie oklapnie nam przed wczesnie i nie wytrysnie sie z niego sperma szybko, chyba, że sami psychicznie do tego doprowadzimy | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Czw 15 Mar, 2012 |
|
| Strasznie chaotycznie piszesz...
Cytat: | Temat dyskusji: Żołędź powinen być odkryty? |
To zależy tylko od jej właściciela. Jeśli właściciel woli odkrytą, może być odkryta, jeśli woli mieć napletek to nich go ma.
Co do tego robactwa z jezior, mógłbyś rozwinąć tą myśl? | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
weet Wiek: 34 Dołączył: 15 Mar 2012 Posty: 14 Skąd: Zachodniopomorskiego | Wysłany: Czw 15 Mar, 2012 |
|
| No tak ale pytanie brzmi dokladnie jego możliwości tzn czy powinien być czuły na dotyk? Bo po ostrej masturbacji poprostu nie czuje jak go sie dotyka. I nie jest to wina przeczulonej ręki. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Czw 15 Mar, 2012 |
|
| No to się kurna zdecyduj, najpierw piszesz :
Cytat: | Temat dyskusji: Żołędź powinen być odkryty? |
| _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
|