Białe krostki |
Autor | Wiadomość |
srokko Wiek: 28 Dołączył: 06 Mar 2012 Posty: 3 Skąd: Wrocław | Wysłany: Wto 06 Mar, 2012 Białe krostki |
|
| Witam zauważyłem na penisie małe krosty mniej więcej 2mm wielkości. http://www.eskin.com.tw/D...50501160958.jpg .Zdjęcie nie moje ale dokładnie takie same mam.Czy to coś groźnego+ jesli ktoś miał nie da nie wiem maść czy jak to się leczy, do lekarza niestety nie pójdę wstydzę się. | |
| |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Wto 06 Mar, 2012 |
|
| Witam. Te krosty to prosaki. To nie jest nic groźnego, nie musisz nic leczyć. Wielu facetów je ma. Mogą Ci się jeszcze rozrosnąć, pozostać w niezmienionej formie, albo po jakimś czasie zniknąć. Generalnie nie przejmuj się tym.
Pozdrawiam. | |
| |
 |
srokko Wiek: 28 Dołączył: 06 Mar 2012 Posty: 3 Skąd: Wrocław | Wysłany: Wto 06 Mar, 2012 |
|
| Czyli twierdzisz że na pewno to nic takiego? Nie powinieniem się bać na sto procent? A leczyć się tego nie da chodzi mi o maść czy coś.Bo jakby już było jakieś intymne spotkanie to chyba lepiej by się czuła bez tego. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Wto 06 Mar, 2012 |
|
| Jeżeli masz takie same krostki jak na zdjęciu, to jesteś zdrowy. Możesz spać spokojnie. Prosaki na penisie to nie jest stan chorobowy, więc się tego nie leczy. Dla estetyki można je usunąć laserowo. Tylko po co, skoro i tak w niczym nie przeszkadzają. A przed intymnym kontaktem po prostu wytłumacz drugiej połówce, że coś takiego masz, i że niczym jej nie zarazisz. | |
| |
 |
srokko Wiek: 28 Dołączył: 06 Mar 2012 Posty: 3 Skąd: Wrocław | Wysłany: Sro 07 Mar, 2012 |
|
| Dziękuję bardzo twój post mnie ucieszył i to bardzo. | |
| |
 |
|