Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     czerwone plamki
Autor Wiadomość
zamnv 

Wysłany: Pon 27 Lut, 2012   czerwone plamki

cześć,

od pewnego czasu utrzymują mi się widoczne mniej lub bardziej (mam wrażenie, że to zależy od ukrwienia penisa) czerwone plamki, jak na zdjęciach. są gładkie, niewyczuwalne pod palcem, nie bolą, nie swędzą, ale SĄ. Miałem nadzieję, że to przejdzie, ale niestety się myliłem. Nie znalazłem podobnego przypadku na forum, stąd nowy temat. Proszę Was o informację, co to może być. Mam nadzieję, że to nic poważnego. Dodatkowo zapisałem się już do dermatologa na najbliższy poniedziałek.

http://imageshack.us/phot.../penis1sy1.jpg/
http://imageshack.us/phot...1/penisjn7.jpg/

johny17l 

Wysłany: Pon 27 Lut, 2012   

Wygląda na otarcia, lub podrażnienia. Może miałeś intensywny stosunek, albo masturbowałeś się ostro bez odpowiedniego nawilżenia. Przychodzi mi na myśl także jakiś feralny kosmetyk. Spróbuj zmienić mydło, płyn etc. do mycia penisa na coś delikatniejszego. Ja polecam "mydło" Dove, które zbytnio nie podwyższa pH. (Napisałem ,mydło w cudzysłowie, gdyż w ujęciu chemii nie jest to mydło, z resztą na opakowaniu nawet jest napisane "kostka myjąca")

zamnv 

Właśnie problem polega na tym, że to utrzymuje mi się od ~miesiąca? Nawet po kilku dniach "przerwy" nie znika. Ale może zacznę od zmiany kosmetyku...

penis.com.pl
orgasm contol
johny17l 

z ciekawości zapytam. czym myjesz?? No,a tak w ogóle to parę (3 - 4??) dni to może być za mało, szczególnie wtedy gdy myjesz penisa mydłem, lub czymś niezbyt łagodnym. Możesz też w sumie kupić żel do higieny intymnej, to chyba najpewniejsze. Nie ma wielu, co prawda, tych kosmetyków typowo dla mężczyzn, ale te damskie też będą dobre. (na pewno lepsze niż zwykłe mydło) Aha! Nie używaj bardzo ciepłej wody.

zamnv 

Parę, czyli do tygodnia. Spróbuję też żelem do higieny intymnej. Do tej pory żele pod prysznic standardowe. Ostatni to dove. Ale nie pomyślałem nawet w sumie to zaczęło się w czasie używania tego ostatniego... dzięki za porady, dam znać za kilka dni jak mi idzie :wink:

Buggy

Wysłany: Wto 06 Mar, 2012   

Mialem podobne plamy po oralnym sexie a moja partnerka miala kolczyk w ustach i mi go nim obcierala

Odpowiedz do tematu