Proszę o pomoc. |
Autor | Wiadomość |
Pawel98 Dołączył: 02 Mar 2012 Posty: 3 Skąd: Gdańsk | Wysłany: Pią 02 Mar, 2012 Proszę o pomoc. |
|
| Witam, przeglądając jakąś tam stronę zobaczyłem link z tematem "stulejka". Pomyślałem że wejdę, i zobaczę co to jest. Jednak, gdy zobaczyłem że mam podobną sytuację nie było już tak wesoło. Mam 14 lat, myślałem że to normalne w moim wieku że żołądź jest pod napletkiem jednak się myliłem.
Proszę pomóżcie mi. Co mam dalej robić? trochę się wstydzę iść z tym do rodziców, a tym bardziej do lekarza.
Czy to wgl. jest uleczalne? Czytałem o obrzezaniu, lecz boję się nawet o tym myśleć a co dopiero tego "dokonać"
Naprawdę proszę o pomoc, i nie naśmiewanie się ponieważ nie jestem w tym temacie.
Pozdrawiam. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5621 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 02 Mar, 2012 |
|
| Pawel98, cześć, nie przejmuj się tym , jak sam widzisz ten problem nie dotyka tylko Ciebie, trzeba udać się do lekarza umówić na zabieg i po problemie , przełam się i poszukaj odpowiedniej kliniki która Ci taki zabieg wykona. Pozdrawiam i trzymam kciuki | |
| |
 |
Pawel98 Dołączył: 02 Mar 2012 Posty: 3 Skąd: Gdańsk | Wysłany: Pią 02 Mar, 2012 |
|
| A czy po takim obrzezaniu, są jakieś problemy.? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Xanad1 
Dołączył: 09 Lis 2011 Posty: 67 Skąd: Honolulu | Wysłany: Pią 02 Mar, 2012 |
|
| To nie jest obrzezanie zadne tylko zwykly zabieg i po takim zabiegu nie ma zadnych problemow.. Nie martw sie o to tylko porozmawiaj z rodzicami.
Wiadomo, ze to trudne bo jak o takim temacie zaczac rozmaiwac ale musisz sie przelamac, im szybciej tym lepiej.
Pozdro | |
| |
 |
Pawel98 Dołączył: 02 Mar 2012 Posty: 3 Skąd: Gdańsk | Wysłany: Pią 02 Mar, 2012 |
|
| Hmm, czyli czego mogę się spodziewać u lekarza.? | |
| |
 |
patryk02 
Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2011 Posty: 8 Skąd: Poznań | Wysłany: Sob 03 Mar, 2012 |
|
| Pawel98, u lekarza możesz się spodziewać ustalenia terminu i 30 minutowego zabiegu usuwającego wędzidełko, naprawdę nie masz czym się przejmować, bardziej bym się przejmował tym że pod napletkiem gromadzą się bakterie i z tym może być problem. | |
| |
 |
|