Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Ból prącia po rozciąganiu,proszę o szybką odpowiedź
Autor Wiadomość
tinda222 

Wysłany: Sro 22 Lut, 2012   Ból prącia po rozciąganiu,proszę o szybką odpowiedź

Witam,przeszlo tydzień temu po rozciąganiu penisa poczułem ból,jakby kłucie w żołędziu,któremu towarzyszyła chęć częstego oddawania moczu,mialem już taki problem i opisalem go nieco ponad miesiąc temu w dziale urologia na innym forum medycznym,wtedy nie udalem się do lekarza,gdyż po kuracji lekiem furaginum teva oraz sporadycznym uzywaniem maści Lioton 1000 bądź altacet dolegliwości ustapily,tym razem powtórzyłem kurację jak poprzednio,jednak pewien rodzaj bólu który wystepuję wewnątrz czlonka i promieniuje na calego utrzymał się,ponadto odczuwam pewien dyskomfort,uczucie podobne do parcia na oddanie moczu,lekkie jakby napuchnięcie penisa jak po wytrysku/orgazmie,mimo wyżej opisanych przypadlości penis jest w pelni sprawny,nie mam problemu z osiągnięciem wzwodu ani wytrysku jednak po dojściu dolegliwości nasilają się,wizualnie nie widać na penisie żadnych zmian-proszę o pomoc i udzielenie informacji jak dlugo może się ten stan utrzymac,jakie leki,substancję mogą pomóc,czy aktywność seksualna(raz na parę dni) nie pogorszy tego stanu, proszę o szybką odpowiedź i wykazanie zrozumienia problemu

Radek_Seksuolog 

Wysłany: Sro 22 Lut, 2012   

tinda222, witaj, Najprawdopodobniej Twój penis cierpi na nadwrażliwość podczas rozciągania go urządzeniami, jest to mało powszechny problem ale jednak u małej ilości ludzi on istnieje. Moim zdaniem nie jest wskazane uzywanie tego urządzenia lub zmniejszenie parcia na rozciąganie. Jeżeli ból podczas rozciągania będzie się nasilał proponuje udać się do lekarza i sprawdzić dokładnie problem.

andrzejgadarr 

A wg. mnie uszkadzasz podczas rozciągania np. cewkę moczową i to jej uszkodzenie boli.

penis.com.pl
andropenis
tinda222 

nie uzywałem do rozciągania żadnego sprzętu tylko własnych dloni dlatego z siłą "nie szalałem", co mogloby pomóc w regeneracji ,uśmierzeniu bólu,czy ktoś miał podobne doświadczenia/dolegliwości??

Odpowiedz do tematu